Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Sint-Nicolaaskapel / Valkhof

Trouwreportage Sint-Nicolaaskapel / Valkhof in Nijmegen

CONTACTFORMULIER: 

Wanneer u uiteindelijk besluit te trouwen op een van de mooiste plekken van Nijmegen, Sint-Nicolaaskapel / Valkhof, wilt u er zeker van zijn dat uw trouwfoto’s de schoonheid van deze locatie vastleggen. De trouwfotograaf Astrid Termaat is er om te garanderen dat jullie trouwreportage gewoon perfect is.

Trouwreportage Sint-Nicolaaskapel / Valkhof in Nijmegen

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid is gespecialiseerd in een moderne en eigentijdse stijl van fotografie die zowel stijlvol als tijdloos is. Haar doel voor elk bruidspaar is om een collectie kunstzinnige beelden te creëren die het verhaal van hun trouwdag vertellen. Zij vindt dat ieder bruidspaar nog jaren met liefde en plezier naar deze mooie herinneringen moet kunnen terugkijken. Astrid’s reportages zijn altijd uniek en ze streeft ernaar de sfeer en emoties van elk moment vast te leggen zoals het gebeurt, zonder zich ermee te bemoeien.

Elke foto vertelt zijn eigen verhaal; of het nu gaat om de tedere omhelzing tussen twee pasgetrouwde stellen, een vrolijke lach tijdens het samen dansen of gewoon twee mensen die verloren gaan in een moment van puur geluk – Astrid legt het allemaal vast!

Waarom Astrid Termaat 

Astrid fotografeert graag bruiloften in Sint-Nicolaaskapel / Valkhof omdat er zoveel mooie plekken zijn voor creatieve foto’s, waaronder romantische buitenruimtes, oude stenen muren en zelfs een oud kasteel dat een geweldige achtergrond biedt voor foto’s! Wat deze locatie nog specialer maakt is de historische betekenis; de kapel zelf werd in 1220 gebouwd door koning Hendrik I als onderdeel van zijn paleiscomplex, waardoor het een van de oudste kerken is die vandaag de dag nog overeind staat in heel Europa! Dit voegt alleen maar meer charme en schoonheid toe aan alle trouwfoto’s die hier worden genomen.

Naast het fotograferen van bruiloften in de Sint-Nicolaaskapel / Valkhof, neemt Astrid bruidsparen ook graag mee naar nabijgelegen parken of langs geplaveide straten; wat het beste fotografische resultaat oplevert! Of het nu gaat om een romantische wandeling door pittoreske tuinen of een leuk spelletje op een oude tennisbaan – Astrid weet hoe belangrijk deze kleine details kunnen zijn bij het creëren van een onvergetelijk herinneringsboek van jullie speciale dag.

Astrid Termaat is er trots op dat zij bruidsparen iets heel bijzonders kan bieden voor hun trouwdag; prachtige foto’s gemaakt op een van Europa’s meest historische locaties. Met haar expertise in moderne fotografietechnieken gekoppeld aan haar passie voor het vertellen van verhalen door middel van beelden, garandeert zij verbluffende resultaten, ongeacht de stijl die jullie zoeken!

Trouwreportage Sint-Nicolaaskapel / Valkhof in Nijmegen

Astrid