Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Staverden

Trouwen Kasteel Staverden in Ermelo

CONTACTFORMULIER: 

Voor veel stellen is het één van de mooiste dagen uit hun leven: de dag waarop ze elkaar het ja-woord geven. Een dag vol liefde, romantiek en geluk die natuurlijk perfect moet zijn. Het kiezen van de juiste locatie is daarbij essentieel. Voor wie op zoek is naar een sfeervolle en romantische locatie om te trouwen, is Kasteel Staverden in Ermelo absoluut een aanrader.

Trouwen Kasteel Staverden in Ermelo

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het sprookjesachtige kasteel leent zich namelijk uitstekend voor een prachtig huwelijksfeest en een mooie bruidsreportage. Het kasteel staat bekend om haar elegante uitstraling en historische ambiance, waardoor het bijzonder geschikt is voor stellen die op zoek zijn naar romantiek en grandeur.

Een bruidsreportage door Astrid Termaat

Natuurlijk wil je deze bijzondere dag ook vastleggen op foto’s, zodat je er later nog vaak met plezier aan terug kunt denken. Daarvoor ben je bij Kasteel Staverden in Ermelo aan het juiste adres. Hier vind je niet alleen een prachtige locatie om te trouwen, maar kun je ook terecht voor professionele fotograaf Astrid Termaat.

Astrid heeft jarenlange ervaring als trouwfotograaf en weet als geen ander hoe ze jullie huwelijksdag op de meest prachtige manier kan vastleggen. Of jullie nu kiezen voor klassiek of modern, Astrid weet altijd precies de juiste sfeer neer te zetten.

Verlovingsreportages en bruidsshoots

Maar Astrid doet meer dan alleen trouwreportages. Zo biedt ze ook verlovingsreportages aan, waarbij jullie samen op de foto worden gezet in een sfeervolle setting. Dit is niet alleen leuk om te doen, maar geeft jullie ook meteen de kans om haar stijl beter te leren kennen.
Daarnaast kun je bij Astrid terecht voor bruidsshoots. Hierbij worden jullie als koppel gefotografeerd in een romantische en eigentijdse stijl, bijvoorbeeld op locatie of in de studio. Op die manier krijgen jullie alvast een voorproefje van hoe het zal zijn om voor de camera te staan op jullie trouwdag.

Een prachtige tuin voor de bruidsreportage

Maar laten we vooral Kasteel Staverden zelf niet vergeten. Het kasteel beschikt niet alleen over diverse prachtige zalen waarin getrouwd kan worden, maar heeft ook nog eens een schitterende tuin waarin jullie kunnen genieten van het mooie weer en waarin natuurlijk ook prachtige foto’s gemaakt kunnen worden.

De tuin is ontworpen door beroemde landschapsarchitecten en bestaat onder andere uit een rozentuin, vijvers en verschillende wandelpaden. Een ideale plek dus om jullie huwelijksdag door te brengen en natuurlijk om onvergetelijke foto’s te maken!

Romantisch trouwen bij Kasteel Staverden

Al met al is Kasteel Staverden dé perfecte locatie voor stellen die op zoek zijn naar romantiek, grandeur en sfeer. Of jullie nu willen trouwen in het kasteel zelf of liever in de prachtige tuin, alles is mogelijk. En met de professionele diensten van. Astrid zijn jullie bovendien verzekerd van een prachtige bruidsreportage waarop jullie nog lang met plezier terug zullen kijken.

Dus waar wachten jullie nog op? Plan snel een bezoek aan Kasteel Staverden en ontdek zelf waarom deze locatie zo geliefd is onder bruidsparen!

Trouwen Kasteel Staverden in Ermelo

Astrid