Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteelhoeve in Geldrop

Trouwen Kasteelhoeve in Geldrop

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op een landgoed of in een kasteel is voor veel mensen een droom die uitkomt. Het adembenemende uitzicht, de sfeer en het romantische gevoel zijn allemaal ingrediënten die bijdragen aan de perfecte trouwdag. Voor wie op zoek is naar zo’n unieke locatie om te trouwen, is Kasteelhoeve in Geldrop absoluut een aanrader.

Trouwen Kasteelhoeve in Geldrop

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteelhoeve in Geldrop is gelegen in de prachtige Brabantse natuur en biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastische trouwdag. De hoeve dateert uit 1724 en werd vroeger gebruikt als boerderij van Kasteel Geldrop. Sinds 2015 is het echter omgetoverd tot een prachtige evenementenlocatie waar je kunt genieten van de mooiste momenten van je leven.

De sfeervolle locatie leent zich uitstekend voor een mooi feest en een mooie bruidsreportage door Astrid Termaat. Zij is dé trouwfotograaf voor huwelijken op kastelen en landgoederen zoals Kasteelhoeve in Geldrop. Haar stijl kenmerkt zich door moderne en eigentijdse foto’s waarbij emoties centraal staan. Met haar fotografie weet ze altijd de juiste snaar te raken en legt ze jullie dag vast zoals deze bedoeld was: vol liefde, geluk en romantiek.

Verlovingsreportages

Astrid Termaat biedt niet alleen trouwreportages aan, maar ook verlovingsreportages en bruidsshoots. Hiermee kunnen jullie kennismaken met haar stijl en kunnen jullie samenwerken om de mooiste foto’s van jullie grote dag te maken.

Eén van de meest bijzondere aspecten van Kasteelhoeve in Geldrop is de prachtige tuin. Deze biedt een schitterend decor voor een romantische bruidsreportage. De kleurrijke bloemen, het groene gazon en de sfeervolle verlichting zorgen voor een uniek plaatje waarvan jullie nog lang zullen nagenieten.

Of het nu gaat om een intieme bruiloft of juist een groot feest, Kasteelhoeve in Geldrop biedt alles wat nodig is voor de perfecte trouwdag. Jullie kunnen hier terecht voor ceremonie, receptie, diner én feestavond. Het professionele team denkt graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Het sprookjesachtige Kasteelhoeve in Geldrop is dan ook absoluut een aanrader als locatie om te trouwen. De combinatie van historische elementen met moderne faciliteiten zorgt voor een uniek geheel waarbij niets aan het toeval wordt overgelaten. En met Astrid Termaat als trouwfotograaf weet je zeker dat alle mooie momenten vastgelegd worden op beeld.

Kortom: wil je trouwen op een landgoed of kasteel? Overweeg dan zeker Kasteelhoeve in Geldrop!

Trouwen Kasteelhoeve in Geldrop

Astrid