Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Baexem

Trouwen Kasteel Baexem

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op een landgoed is voor veel bruidsparen een droom die uitkomt. Een romantische setting, omringd door prachtige natuur en historie, maakt de dag extra bijzonder. Kasteel Baexem is zo’n unieke locatie waar jullie deze droom kunnen waarmaken.

Trouwen Kasteel Baexem

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteel Baexem is gelegen in Limburg en biedt een sprookjesachtige omgeving voor jullie grote dag. Het authentieke kasteel werd gebouwd in de 17e eeuw en wordt omringd door een prachtig parklandschap met vijvers, fonteinen en romantische tuinen. De ideale plek voor een romantische bruiloft!

Het kasteel heeft verschillende zalen die geschikt zijn voor zowel kleine als grote gezelschappen. Zo kunnen jullie ervoor kiezen om te trouwen in de sfeervolle Ridderzaal of juist in de intieme Salon. Ook buiten trouwen behoort tot de mogelijkheden, bijvoorbeeld onder de romantische prieel in de tuin.

Naast het houden van jullie huwelijksceremonie, kan Kasteel Baexem ook zorgen voor een fantastisch feest met heerlijk eten en drinken. De cateringservice verzorgt graag jullie diner en/of receptie op maat.

Een belangrijk aspect van jullie trouwdag is natuurlijk het vastleggen van alle mooie momenten op camera. Astrid Termaat is dé trouwfotograaf die perfect past bij Kasteel Baexem. Met haar moderne en eigentijdse stijl weet ze de romantische sfeer van het kasteel en de omgeving op prachtige wijze vast te leggen.

Astrid:

Astrid Termaat is gespecialiseerd in trouwfotografie op landgoederen en kastelen. Met haar oog voor detail en haar passie voor fotografie weet ze elk moment van jullie dag uniek vast te leggen. Door haar ervaring weet Astrid precies welke plekken op Kasteel Baexem zich lenen voor de mooiste foto’s.

Voorafgaand aan jullie huwelijk kunnen jullie ook bij Astrid terecht voor een verlovingsreportage of een bruidsshoot. Op deze manier leren jullie elkaar beter kennen en wennen jullie alvast aan de camera, zodat alles tijdens de grote dag soepel verloopt.

Kasteel Baexem met Astrid Termaat als fotograaf is dé perfecte combinatie voor een onvergetelijke bruiloft. Samen zorgen zij ervoor dat deze bijzondere dag tot in de kleinste details wordt vastgelegd, zodat jullie nog lang kunnen nagenieten van deze mooie herinnering.

Kortom, Trouwen in een kasteel biedt alles wat je nodig hebt voor een fantastische bruiloft: een romantische locatie, heerlijk eten en drinken én een professionele trouwfotograaf die alle mooie momenten vastlegt. Maak van jullie droom werkelijkheid en beleef de mooiste dag van jullie leven op Kasteel Baexem!

Trouwen Kasteel Baexem
Astrid