Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Nijenrode

Trouwen Kasteel Nijenrode in Breukelen

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op een landgoed is de droom van vele bruidsparen. Het romantische en sprookjesachtige gevoel dat een kasteel of landhuis geeft, maakt jullie speciale dag extra bijzonder. Kasteel Nijenrode in Breukelen is één van die locaties die zich perfect leent voor een huwelijk op een landgoed. Het prachtige kasteel met zijn rijke geschiedenis en unieke architectuur, de uitgestrekte tuinen en het omliggende natuurgebied maken dit een plek waar bruidsparen hun droomhuwelijk kunnen realiseren.

Trouwen Kasteel Nijenrode in Breukelen

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

De locatie

Kasteel Nijenrode is gelegen in Breukelen, vlakbij Utrecht. Het kasteel stamt uit de 13e eeuw en heeft door de eeuwen heen vele functies gehad, waaronder als buitenplaats voor welgestelden. Inmiddels is het kasteel eigendom van Nyenrode Business Universiteit en wordt het gebruikt voor evenementen zoals huwelijken, congressen en diners.

Het kasteel zelf is indrukwekkend qua architectuur en biedt veel mogelijkheden om te trouwen op verschillende plekken. Zo kan er getrouwd worden in de historische Ridderzaal, waar jullie elkaar het ja-woord kunnen geven onder de imposante gewelfde plafonds. Maar ook buiten trouwen behoort tot de mogelijkheden: in de tuin van het kasteel staat een romantisch prieeltje waar jullie elkaar kunnen trouwen met uitzicht op het water.

De tuin

Een ander groot voordeel van Kasteel Nijenrode is de prachtige tuin die bij het kasteel hoort. De tuin is ontworpen in de Engelse landschapsstijl en biedt vele mogelijkheden voor een mooie bruidsreportage. Zo zijn er romantische bruggetjes, idyllische waterpartijen, mooie doorkijkjes en sfeervolle zitjes waar jullie samen kunnen genieten van het uitzicht.

Trouwreportages door Astrid Termaat

Een trouwdag is één van de meest bijzondere dagen uit jullie leven. Een dag om nooit te vergeten en waarvan jullie graag herinneringen willen bewaren. Daarom is het belangrijk om een goede fotograaf te kiezen die deze dag op een professionele en creatieve manier vastlegt. Astrid Termaat is zo’n fotograaf.

Astrid heeft zich gespecialiseerd in trouwfotografie op landgoederen en kastelen en weet als geen ander hoe ze deze locaties optimaal kan benutten voor haar foto’s. Haar stijl kenmerkt zich door spontane, moderne en eigentijdse fotografie met oog voor detail. Ze legt niet alleen de belangrijke momenten vast, maar ook de kleine details die de dag zo bijzonder maken.

Naast trouwreportages biedt Astrid ook verlovingsreportages aan: een perfecte manier om kennis te maken met haar stijl voordat jullie gaan trouwen. Ook biedt ze bruidsshoots aan: een fotoshoot op een later moment waarbij jullie nog eens extra kunnen genieten van elkaar en de locatie.

Conclusie

Trouwen op een landgoed of kasteel is voor velen een droom die uitkomt. Kasteel Nijenrode in Breukelen biedt met zijn prachtige architectuur en tuin de ideale locatie voor een romantisch en sfeervol huwelijk. Met Astrid Termaat als trouwfotograaf ben je verzekerd van professionele en creatieve foto’s die jullie terugbrengen naar deze bijzondere dag. Een huwelijk op Kasteel Nijenrode is niet alleen een feest, maar ook een ervaring om nooit te vergeten.

Trouwen Kasteel Nijenrode in Breukelen

Astrid