Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Valkenswaard

Trouwreportage gemeente Valkenswaard
CONTACTFORMULIER: 

Als huwelijksfotograaf Astrid Termaat krijg ik vaak de vraag: waar zijn de mooiste plekken voor een trouwreportage? En dat is geen gemakkelijke vraag om te beantwoorden. Ieder bruidspaar is anders en heeft daarom andere wensen voor hun trouwfoto’s. Voor het ene stel is het belangrijk dat de trouwfoto’s een rustieke uitstraling hebben, terwijl een ander stel liever een modernere uitstraling heeft. Het belangrijkste voor mij als fotograaf is dat het bruidspaar zich op zijn gemak voelt en dat hun liefde op de foto’s overkomt.
Bruidsreportage Brabant
KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE
Er zijn veel mooie locaties in Valkenswaard waar ik prachtige trouwfoto’s kan maken, maar hieronder noem ik een paar van mijn favorieten.

De eerste locatie is ’t Heemhuis. Deze locatie is perfect voor bruidsparen die in een oude, romantische setting op de foto willen. ’t Heemhuis is een oude boerderij uit 1740 die prachtig gerestaureerd is. De boerderij ligt midden in een bosrijke omgeving, waardoor het erg privé en intiem is. Ook het licht in ’t Heemhuis is prachtig, vooral ’s ochtends en ’s avonds als de zon door de bomen schijnt.

Een andere geweldige locatie voor bruidsfotografie in Valkenswaard is Kasteel Daelenbroeck. Dit kasteel dateert uit de 13e eeuw en is een van de oudste kastelen van Nederland. Het kasteel heeft prachtige tuinen met vijvers, fonteinen en beelden. Het is perfect voor bruidsparen die in een elegante omgeving op de foto willen.

Als je op zoek bent naar een meer moderne setting, dan zou ik voorstellen om je foto’s te nemen op landgoed De Reehorst. Dit landgoed is gebouwd in 2006 en heeft een zeer modern ontwerp. Het landgoed heeft een prachtig park met vijvers en beekjes, waardoor het perfect is voor romantische foto’s. Daarnaast zijn er ook verschillende gebouwen op het landgoed die gebruikt kunnen worden als achtergrond voor jullie foto’s.

Dit zijn dus maar een paar van mijn favoriete locaties voor bruidsfotografie in Valkenswaard. Wil je meer van mijn werk zien of tips voor het plannen van je eigen bruidsreportage, bezoek dan mijn website of neem contact met me op voor een vrijblijvende afspraak!
Astrid

Trouwreportage gemeente Valkenswaard