Categorieën
Bruidsfotografie

Huwelijksfotograaf

CONTACTFORMULIER: 

Voor bruidsparen die de schoonheid en vreugde van hun speciale dag willen vastleggen, is huwelijksfotograaf Astrid Termaat de perfecte keuze. Met haar expertise in natuurlijke licht fotografie, legt ze momenten vast die een leven lang meegaan. Van intieme momenten in de bruidssuite tot grootse recepties en prachtige buitenceremonies, Astrid legt het allemaal vast met een artistiek oog.
Huwelijksfotograaf
KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Huwelijksfotograaf Astrid’s liefde voor fotografie begon op jonge leeftijd toen ze voor het eerst een camera oppakte.
Na haar passie verder te hebben ontwikkeld door formele training en opleiding, werd Astrid in 2012 gecertificeerd professioneel huwelijksfotograaf

Haar stijl van huwelijksfotografie weerspiegelt haar eigen unieke benadering van schoonheid en artisticiteit. Ze gebruikt zoveel mogelijk natuurlijk licht om warme beelden te creëren die emotie oproepen.

Voor degenen die hun grote dag plannen, begint de samenwerking met huwelijksfotograaf Astrid met een eerste consultatie waarbij de bruidsparen de fotograaf beter kunnen leren kennen en hun visie voor hun trouwfoto’s kunnen bespreken. Astrid begrijpt wat de bruidsparen willen met hun foto’s op zo’n belangrijke dag en werkt nauw met hen samen tijdens hun hele ervaring – van planningssessies voorafgaand aan de grote dag tot en met de nabewerking achteraf – zodat ze zich bij elke stap van het proces verzorgd voelen.

Astrid biedt niet alleen adembenemende foto’s voor de trouwdag van bruidsparen, maar ook verlovingsreportages, familieportretten en zwangerschapsreportages, zodat families zich deze speciale momenten samen nog lang kunnen herinneren. Ze biedt ook op maat gemaakte albums die een prachtig aandenken zijn voor jaren later – perfect om thuis op te hangen of om cadeau te doen aan vrienden en familieleden die niet aanwezig konden zijn op jullie speciale dag!

Voor ieder bruidspaar dat op zoek is naar een getalenteerde professional met oog voor detail die al jullie dierbaarste herinneringen op jullie grote dag vastlegt – zoek niet verder dan Huwelijksfotograaf Astrid Termaat Fotografie!

Astrid