Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Klooster Bethlehem

Trouwreportage Klooster Bethlehem in Haren

CONTACTFORMULIER: 

Als je je bruiloft aan het plannen bent, wil je er zeker van zijn dat de dag perfect is, en daar horen ook mooie foto’s bij van jullie bijzondere moment. Bij Klooster Bethlehem in Haren kunt u rekenen op Astrid Termaat voor de mooiste trouwfoto’s. Klooster Bethlehem, gelegen in Haren, is een prachtige trouwlocatie met veel historie en charme.

Trouwreportage Klooster Bethlehem in Haren

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het is dan ook geen verrassing dat bruidsparen van heinde en verre komen om hier te trouwen en hun speciale dag te laten vastleggen door Astrid. Zij heeft ruime ervaring in het maken van prachtige trouwreportages met een moderne en eigentijdse stijl, zodat de foto’s niet alleen het verhaal van jullie speciale dag weergeven, maar deze ook voor vele jaren vastleggen.

Astrid biedt verschillende pakketten voor bruidsfotografie voor elk budget en elke behoefte. Met haar pakketten kunt u er zeker van zijn dat alle belangrijke momenten van uw grote dag worden gefotografeerd – van de voorbereiding tot de uitwisseling van de geloften en het aansnijden van de taart. Ze biedt ook verlovingssessies en bruidsreportages aan, zodat jullie haar stijl kunnen leren kennen en met haar kunnen samenwerken voordat jullie grote dag aanbreekt.

Waarom Astrid Termaat 

Het leukste aan werken met Astrid zijn haar creatieve ideeën om die speciale momenten vast te leggen. Ze besteedt aandacht aan kleine details zoals belichting, compositie en emotie – wat elke foto op zijn eigen manier uniek maakt! Ze richt zich niet alleen op traditionele groepsfoto’s en geposeerde beelden, maar legt ook graag spontane momenten tussen familieleden of vrienden vast – waardoor elke foto een individueel tintje krijgt!

Bij het fotograferen in Klooster Bethlehem in Haren maakt Astrid gebruik van alle schoonheid – zowel binnen als buiten! Binnen valt er veel natuurlijk licht door de glas-in-loodramen, wat een romantische sfeer creëert voor foto’s; terwijl er buiten tuinen vol met rozen zijn die een perfecte achtergrond vormen voor magische foto’s!

Of u nu kiest voor een intiem of groots feest in Klooster Bethlehem in Haren, Astrid Termaat zorgt ervoor dat u met haar prachtige bruidsfotografie fantastische herinneringen voor altijd vastlegt. Neem vandaag nog contact met haar op als u meer informatie wilt over haar diensten of een vrijblijvende afspraak wilt maken!

Trouwreportage Klooster Bethlehem in Haren
Astrid