Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Kasteel Woerden

Trouwreportage Kasteel Woerden

CONTACTFORMULIER: 

Trouwreportage Kasteel Woerden – Trouwfotograaf Astrid Termaat maakt prachtige trouwfoto’s met een moderne en eigentijdse stijl
Trouwen in het prachtige Kasteel Woerden wordt steeds populairder. Als bruidspaar wilt u uw speciale dag vastleggen met prachtige foto’s die een leven lang meegaan. Hier komt bruidsfotograaf Astrid Termaat om de hoek kijken. Met haar moderne en eigentijdse stijl van fotograferen legt Astrid de schoonheid van jullie dag op de meest prachtige manier vast.

Trouwreportage Kasteel Woerden

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid werkt al meer dan 10 jaar als professioneel bruidsfotograaf. Ze is gespecialiseerd in het maken van prachtige trouwreportages op verschillende locaties door heel Nederland, maar ze biedt ook verlovingssessies en bruidsshoots aan om haar werk beter te leren kennen. Zo kunnen bruidsparen er zeker van zijn dat ze de juiste persoon inhuren om hun grote dag vast te leggen!

Kasteel Woerden is een van de vele prachtige locaties waar Astrid graag fotografeert. Dit kasteel dateert uit 1250 en is omgeven door een Engelse tuin waardoor het perfect is voor buiten trouwfotografie. Binnen zijn er veel historische elementen die zorgen voor prachtige foto’s, zoals oude houten deuren, enorme open haarden en geheime doorgangen.

Astrid’s stijl van fotograferen is heel natuurlijk; ze legt liever momenten vast zoals ze zich op natuurlijke wijze ontvouwen dan ze in scène te zetten of paren onnatuurlijk te laten poseren. Dit betekent dat wanneer u terugkijkt op uw foto’s, u zich precies zult herinneren hoe het voelde op die dag – alle emoties die u tijdens dat moment beleefde zullen terugkomen door het bekijken van een enkele foto genomen door Astrid!

Waarom Astrid Termaat 

Bij het fotograferen in Kasteeel Woerden maakt Astrid gebruik van zowel de binnen- als buitenopstelling van deze locatie, afhankelijk van jullie voorkeur en het type foto dat het beste past bij het moment dat op de gevoelige plaat is vastgelegd. Of het nu binnen in het kasteel is of buiten in de tuinen – elke foto ziet eruit als iets uit een sprookje!

Om ervoor te zorgen dat elk detail is geregeld bij bruiloften in Kasteel Woerden, biedt Astrid bruidsparen voorafgaand aan hun grote dag een gedetailleerde planning aan; zij zorgt voor alles van het vinden van geschikte locaties voor foto’s tot het coördineren van familieleden en gasten die betrokken zouden kunnen zijn bij bepaalde opnames gedurende de dag!

Wat betreft de prijzen van de pakketten biedt Astrid verschillende opties, afhankelijk van het budget en de behoeften van elk bruidspaar – van basispakketten vanaf €400,- tot hoogwaardige pakketten met extra mogelijkheden zoals tweede fotografen enzovoort (alle pakketten zijn te vinden op haar website). Dus wat je budget ook is – je hebt altijd toegang tot geweldige diensten van een van Nederlands top bruidsfotografen!

Als je geïnteresseerd bent in het maken van prachtige trouwfoto’s in Kasteel Woerden, neem dan vandaag nog contact op met Astrid, hetzij via haar website, hetzij via het daar vermelde e-mailadres/telefoonnummer – ze hoort graag alles over jullie plannen en bespreekt graag verdere details over eventuele boekingen die jullie in gedachten hebben!

Trouwreportage Kasteel Woerden
Astrid