Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Kasteel Sterkenburg

Trouwreportage Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg

CONTACTFORMULIER: 

Bruidsfotograaf Astrid maakte onlangs een trouwreportage in het prachtige kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg. Dit kasteel is omgeven door prachtige natuur, wat het nog specialer en romantischer maakt. Astrid weet het beste uit deze locatie te halen door prachtige foto’s te maken die de unieke sfeer van deze dag vastleggen.

Trouwreportage Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Op deze speciale dag begon Astrid met het vastleggen van de bruidegom en zijn getuige op Kasteel Sterkenburg. De bruidegom zag er erg knap uit in zijn pak en stropdas en ook zijn getuige droeg een mooi pak. Na het maken van een aantal mooie foto’s van hen op het terrein van het kasteel, gingen ze naar binnen om zich klaar te maken voor de ceremonie.

De bruid arriveerde met haar bruidsmeisjes op Kasteel Sterkenburg en zag eruit als een prinses in haar witte jurk en sluier. Astrid legde enkele mooie momenten tussen hen vast voordat ze het kasteel binnengingen voor de ceremonie. Binnen nam ze foto’s van al hun gasten die daar verzameld waren om getuige te zijn van hun geloften van liefde en toewijding aan elkaar.

Waarom Astrid Termaat 

Zodra ze tot man en vrouw waren verklaard, maakte Astrid prachtige foto’s van hen terwijl ze samen door het gangpad liepen of elkaar buiten omhelsden voor de kasteelmuren met het prachtige landschap achter hen. Ze legde ook enkele prachtige familiemomenten vast, evenals leuke en speelse foto’s onder vrienden tijdens de receptie daarna.

Daarna genoten ze van een diner in de open lucht met live muziek, terwijl Astrid openhartige momenten vastlegde tussen alle gasten die zich buiten op een van de terrassen rond Kasteel Sterkenburg vermaakten.

Bij het vallen van de avond maakte Astrid gebruik van haar lichtapparatuur om dromerige portretten te maken van beide pasgetrouwden onder een sterrenhemel, wat voor een extra magische sfeer zorgde! Daarnaast maakte ze ook hun portret sessie rond Driebergen-Rijsenburg wat resulteerde in prachtige natuurlijke foto’s die voor altijd gekoesterd zullen worden!

Kortom, huwelijksfotograaf Astrid Termaat zorgde ervoor dat iedereen genoot terwijl ze geweldige resultaten behaalde met haar werk op Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg. Haar moderne maar toch klassieke stijl creëerde tijdloze beelden vol liefde en emotie die de herinneringen voor altijd levend zullen houden!

Trouwreportage Kasteel Sterkenburg in Driebergen-Rijsenburg

Astrid