Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Kasteel Hoensbroek

Trouwreportage Kasteel Hoensbroek

CONTACTFORMULIER: 

Voor deze huwelijksreportage in Kasteel Hoensbroek koos Astrid voor een moderne en eigentijdse stijl. Ze was op zoek naar het best mogelijke licht en compositie om de mooiste foto’s te maken. Ze wilde een sfeer creëren die tijdloos en uniek is.

Trouwreportage Kasteel Hoensbroek

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid begon met een wandeling over het kasteelterrein, waar ze een aantal hele mooie plekjes vond met prachtige planten en bomen. Daarna ging ze het kasteel zelf in, wat haar veel verschillende achtergronden voor haar foto’s opleverde. Een van deze locaties was de toegangspoort van het kasteel, wat een interessante compositie opleverde voor haar foto’s.

Het bruidspaar had voor hun trouwdag een speciale dresscode gekozen, dus waren ze gekleed in traditionele Nederlandse klederdracht: knalgele jasjes en klompen. De jurk van de bruid was ook in traditionele Nederlandse stijl met delicate kanten details en een grote witte strik op de rug. Dit maakte het voor Astrid gemakkelijk om foto’s van hen te maken die perfect pasten bij hun omgeving.

Tussen al deze fotosessies door waren er ook momenten waarop Astrid er gewoon van genoot rond te kijken op het kasteelterrein en foto’s te maken van alles wat haar opviel. Ze maakte vooral graag close-ups van bloemen of andere natuurelementen die ze rond Kasteel Hoensbroek kon vinden. Deze foto’s gaven het trouwalbum een extra tintje omdat ze lieten zien hoeveel moois er zowel buiten als binnen dit oude kasteel te vinden is!

Waarom Astrid Termaat 

Bij zonsondergang maakte Astrid enkele romantische kiekjes van het bruidspaar, staand op een van de bruggen van Kasteel Hoensbroek terwijl ze van elkaars gezelschap genoten voor een prachtige ondergaande zon! Het warme gouden licht zorgde voor een adembenemend romantische sfeer die deze huwelijksreportage echt onvergetelijk maakte!

Toen het buiten donkerder werd, maakte Astrid een aantal prachtige nachtopnamen met behulp van off-camera flitsers om dynamische lichteffecten te creëren die prachtig zouden staan op zwart-wit afdrukken. De combinatie van kunstlicht en natuurlijke nachtelijke duisternis creëerde een mysterieuze maar zeer romantische sfeer die er absoluut prachtig uitzag!

Tot slot nam Astrid nog enkele laatste foto’s in een van de kamers van Kasteel Hoensbroek voordat ze afscheid nam van deze prachtige locatie en haar geweldige mensen! Met al deze verschillende soorten foto’s die tijdens deze dagvullende sessie in Kasteel Hoensbroek zijn genomen, heeft Astrid zeker een uitstekende job gedaan om tijdloze herinneringen te creëren voor dit mooie koppel!

Al met al kan gezegd worden dat Bruidsfotograaf Astrid Termaat een geweldige job heeft gedaan door het vastleggen van allerlei magische momenten tijdens hun speciale dag in Kasteel Hoensbroek in Hoensbroek. Haar moderne en hedendaagse stijl gecombineerd met haar kennis over licht en compositie creëerde perfecte beelden voor elk onderdeel van hun trouwreportage!

Trouwreportage Kasteel Hoensbroek

Astrid