Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Het Koetshuijs

Trouwreportage Het Koetshuijs in Strijbeek

CONTACTFORMULIER: 

Astrid Termaat is een fotograaf met een passie voor bruiloften en ze houdt ervan om prachtige trouwreportages te maken. Ze begon haar bedrijf in 2011 en sindsdien maakt ze geweldige foto’s op bruiloften in heel Nederland. Een van haar favoriete locaties is Het Koetshuijs in Strijbeek.

Trouwreportage Het Koetshuijs in Strijbeek

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Dit prachtige oude koetshuis is de perfecte plek voor een romantische bruiloft. De sfeer hier is gewoon onbeschrijfelijk met zijn rustieke charme, prachtige architectuur en weelderige tuinen. Het is ook gunstig gelegen ten opzichte van Amsterdam, Rotterdam en Utrecht, dus het is een ideale locatie voor bruidsparen uit het hele land.

Als huwelijksfotograaf weet Astrid de schoonheid van deze speciale dag op de meest prachtige manier vast te leggen. Haar moderne en eigentijdse stijl zorgt ervoor dat jullie foto’s tijdloos en uniek zijn. Ze experimenteert graag met licht, zodat jullie de mooist denkbare foto’s krijgen! Naast het vastleggen van al die speciale momenten op film, zoals jullie eerste kus als getrouwd stel of het aansnijden van jullie taart, zorgt Astrid er ook voor dat elk detail van jullie locatie perfect wordt gefotografeerd. Van decoraties tot tafelaankleding – niets wordt overgeslagen!

Waarom Astrid Termaat 

Het leuke aan werken met Astrid is dat ze verschillende pakketten aanbiedt voor elk budget en elke behoefte. Of jullie nu een verlovingssessie of trouwreportage willen vóór jullie grote dag of alleen fotografie nodig hebben tijdens bepaalde delen van de dag – het is allemaal mogelijk met Astrid Termaat Fotografie! Alle pakketten zijn inclusief een online galerij waar jullie alle foto’s achteraf kunnen bekijken en downloaden en opties voor afdrukken of albums indien gewenst.

Het resultaat was niets minder dan spectaculair – een magische set foto’s die het gelukkige paar voor altijd zal koesteren! Het is duidelijk waarom Astrid zo gewild is bij bruidsparen die op zoek zijn naar prachtige trouwreportage in Het Koetshuijs in Strijbeek; haar scherpe oog voor detail gecombineerd met een aangeboren begrip van wat een geslaagde foto maakt, maken haar tot een van de meest gewilde trouwfotografen!

Dus als jullie gaan trouwen in Het Koetshuijs in Strijbeek en op zoek zijn naar een trouwfotograaf die dit speciale moment prachtig kan vastleggen in zowel vintage zwart-wit opnames als moderne kleurenfoto’s – kijk dan niet verder dan Astrid Termaat Fotografie! Met haar passie voor bruiloften, oog voor detail en ongelooflijk talent achter de lens, zal zij ervoor zorgen dat jullie herinneringen aan deze dag hebben die voor altijd zullen blijven!

Trouwreportage Het Koetshuijs in Strijbeek

Astrid