Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage De Werelt in Lunteren

Trouwreportage De Werelt in Lunteren

CONTACTFORMULIER: 

De bruidsfotografie in De Werelt in Lunteren is iets wat ik graag doe. Ik heb een moderne en eigentijdse stijl voor mijn bruidsfotografie, waarmee ik de mooiste herinneringen aan jullie grote dag creëer.

Trouwreportage De Werelt in Lunteren

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Wanneer jullie mij boeken als jullie bruidsfotograaf, maken we eerst een moodboard zodat jullie weten wat voor foto’s ik voor jullie ga maken op de grote dag. Daarna kom ik bij jullie terug met een prijsopgave en kunnen we samen de fotoshoot plannen.

Ik begrijp dat trouwen een geweldige en bijzondere ervaring is, dus ik vind het belangrijk dat elk bruidspaar precies krijgt wat ze willen voor hun reportage. Daarom ben ik erg flexibel als het gaat om de planning en zal ik er bij elke stap voor jullie zijn.

Mijn doel is altijd om alle emoties op jullie grote dag vast te leggen: geluk, vreugde, lachen en zelfs tranen van geluk als die er zijn. Met mijn oog voor detail leg ik momenten vast die jullie zelf misschien niet eens opmerken tijdens de drukte van jullie trouwdag.

Ik neem ook graag wat tijd na de ceremonie of na het diner om wat meer ontspannen foto’s te maken met natuurlijk licht of zonsondergang. Deze worden meestal genomen op een van de vele mooie plekjes in de buurt van De Werelt in Lunteren.

Waarom Astrid Termaat 

Tijdens mijn sessies streef ik naar authenticiteit, emotie & sfeer! Mijn bruidsparen genieten tijdens onze fotoshoots; dit zorgt ervoor dat we mooie natuurlijke foto’s krijgen! Tijdens onze planningssessie bespreken we alle wensen & verlangens met betrekking tot locaties & fotostijlen!

Mijn pakketten zijn inclusief digitale kopieën, albums of afdrukken zodat jullie je trouwfoto’s gemakkelijk kunnen delen met familie en vrienden of voor altijd veilig kunnen bewaren in lijsten of albums. Natuurlijk worden alle pakketten op maat gemaakt en aangepast aan jullie wensen!

Een pre-weddingshoot met Astrid Termaat Bruidsfotografie zorgt ervoor dat alles soepel verloopt op jullie eigenlijke trouwdag omdat jullie dan weten hoe Astrid werkt en wat voor soort foto’s zij het liefst maakt!
Een pre-wedding shoot creëert ook extra spanning voor de eigenlijke trouwdag omdat het bruidspaar een kleine sneak peek krijgt van hoe hun foto’s er op hun eigenlijke Grote Dag uit zouden kunnen zien!

Hoeveel tijd we ook samen doorbrengen tijdens onze pre-wedding sessie – of het nu 30 minuten of 3 uur is – wees er zeker van dat Astrid gelooft in het maken van openhartige foto’s vol emotie die een verhaal vertellen over jullie relatie en die speciale momenten tussen jullie vastleggen op camera! Maak je dus geen zorgen over lastige poses – laat het allemaal over aan Astrid die ervoor zal zorgen dat alles er geweldig uitziet voor jullie beiden op de camera!

Dus als jullie op zoek zijn naar een ervaren fotograaf die graag met natuurlijk licht werkt, oog heeft voor detail & ervan geniet om haar bruidsparen te laten lachen terwijl ze echte emoties en uitdrukkingen vastlegt, kijk dan niet verder dan Astrid Termaat van Bruidsfotografie in De Werelt in Lunteren!

Trouwreportage De Werelt in Lunteren
Astrid