Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Westhove

Trouwen in kasteel Westhove Oostkapelle

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is voor velen een droom die uitkomt. Het geeft je het gevoel van een sprookjesachtige bruiloft, waarbij de romantiek vanaf spat. En als je dan ook nog eens mag trouwen in het prachtige kasteel Westhove in Oostkapelle, dan wordt deze droom werkelijkheid.

Trouwen in kasteel Westhove Oostkapelle

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteel Westhove in Oostkapelle is een sfeervolle locatie waar menig bruidspaar zich thuis zal voelen. Het biedt alles wat je nodig hebt om jullie dag onvergetelijk te maken. Het prachtige kasteel heeft een rijke historie en ademt nog steeds de grandeur van weleer. De diverse zalen zijn stijlvol ingericht en bieden genoeg ruimte voor jullie huwelijksfeest.

Maar niet alleen binnen is het genieten op deze locatie. kasteel Westhove in Oostkapelle beschikt namelijk ook over een schitterende tuin. Hier kunnen jullie prachtige foto’s laten maken door niemand minder dan Astrid Termaat, dé trouwfotograaf voor huwelijken op bijzondere locaties zoals kastelen en landgoederen.

Waarom Astrid Termaat 

Astrid weet als geen ander hoe ze jullie dag perfect kan vastleggen op beeld. Haar oog voor detail en haar gevoel voor romantiek zorgen ervoor dat de foto’s jullie terugbrengen naar dit bijzondere moment in jullie leven. Met haar fotografie laat ze de liefde tussen twee mensen spreken, waardoor iedere foto uniek wordt.

Als bruidspaar wil je natuurlijk dat alles tot in de puntjes verzorgd is op jullie huwelijksdag. Bij kasteel Westhove in Oostkapelle hoef je je daar geen zorgen over te maken. Het ervaren team van professionals staat klaar om jullie dag tot in de puntjes te verzorgen. Van de ceremonie tot aan het feest, alles is mogelijk op deze bijzondere locatie.

En als kers op de taart kunnen jullie na afloop van jullie huwelijksfeest ook nog eens overnachten in één van de prachtige kamers van het kasteel. Zo kunnen jullie samen nog even nagenieten van deze bijzondere dag.

Kasteel Westhove in Oostkapelle is dé perfecte locatie voor een romantische bruiloft waarbij alles tot in de puntjes verzorgd is. Met Astrid Termaat als trouwfotograaf wordt het plaatje compleet en worden alle mooie momenten vastgelegd op beeld. Laat je betoveren door deze sprookjesachtige locatie en maak van jullie huwelijk een onvergetelijke herinnering die voor altijd zal blijven bestaan.

Astrid