Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Tongelaar

Trouwen Kasteel Tongelaar in Mill

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is voor veel bruidsparen een droom die uitkomt. Het romantische beeld van een prachtig kasteel, omringd door groene tuinen en met de zon die schijnt op jullie grote dag, spreekt tot de verbeelding. Een van de mooiste locaties in Nederland om deze droom werkelijkheid te laten worden is Kasteel Tongelaar in Mill.

Trouwen Kasteel Tongelaar in Mill

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteel Tongelaar is gelegen op een prachtig landgoed en ademt geschiedenis en romantiek. Het kasteel stamt uit de veertiende eeuw en heeft door de eeuwen heen vele bewoners gehad. Sinds 1969 behoort het toe aan de Stichting Brabants Landschap, die ervoor zorgt dat het kasteel en landgoed behouden blijven voor toekomstige generaties. En wat is er nu mooier dan elkaar het ja-woord geven op zo’n historische plek?

Trouwfotograaf Astrid Termaat weet als geen ander hoe bijzonder het is om te trouwen in een kasteel of op een landgoed. Ze heeft al vele huwelijken vastgelegd op diverse sprookjesachtige locaties en weet precies hoe ze jullie grote dag prachtig kan vastleggen.

Astrid biedt niet alleen bruidsreportages aan, maar ook verlovingsreportages en bruidsshoots. Zo kunnen jullie haar stijl leren kennen en ontdekken wat het beste bij jullie past. Samenwerken met Astrid betekent dat jullie kunnen rekenen op mooie foto’s die jullie huwelijksdag voor altijd vastleggen.

Waarom Astrid Termaat 

Kasteel Tongelaar heeft niet alleen een prachtig kasteel, maar ook een schitterende tuin. Hier kunnen jullie terecht voor een romantische bruidsreportage. De kleurrijke bloemenperken, de oude bomen en de rustgevende vijver vormen het perfecte decor voor jullie foto’s.

Maar niet alleen de tuin biedt mogelijkheden voor mooie trouwfoto’s. Het kasteel zelf is ook een schitterend decor. De oude muren, de hoge plafonds en de sfeervolle kamers zorgen voor een unieke setting waarin jullie liefde centraal staat.

Romantisch trouwen bij Kasteel Tongelaar in Mill is dan ook een geweldige ervaring die jullie nooit meer zullen vergeten. En met Astrid Termaat als trouwfotograaf zijn jullie verzekerd van prachtige herinneringen aan deze bijzondere dag.

Het team van Kasteel Tongelaar staat klaar om samen met jullie te werken aan een onvergetelijk huwelijk op deze unieke locatie. Of het nu gaat om de ceremonie, het diner of het feest: alles kan worden verzorgd tot in detail.

Dus als jullie dromen van trouwen in een kasteel, dan is Kasteel Tongelaar in Mill dé plek waar deze droom werkelijkheid kan worden. En met Astrid Termaat als trouwfotograaf weten jullie zeker dat deze droom nog lang zal blijven voortleven op prachtige beelden.

Trouwen Kasteel Tongelaar in Mill

Astrid