Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel De Haar

Trouwen Kasteel De Haar in Utrecht

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is voor veel bruidsparen een droom die werkelijkheid wordt. Het romantische gevoel van de geschiedenis en architectuur van het kasteel maakt de dag nog specialer. Kasteel De Haar in Utrecht is zo’n locatie die zich perfect leent voor een sprookjesachtige bruiloft.

Trouwen Kasteel De Haar in Utrecht

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het kasteel ligt op slechts 10 kilometer afstand van Utrecht en is omgeven door een prachtig parklandschap. Het kasteel zelf is gebouwd in de negentiende eeuw, maar ademt toch nog steeds de sfeer uit van vervlogen tijden. Het interieur is rijk gedecoreerd met kunst, meubels en tapijten uit verschillende tijdperken.

Als bruidspaar kun je ervoor kiezen om te trouwen in de prachtige kapel van het kasteel of buiten, in de tuin of op het binnenplein. Voorafgaand aan het huwelijk krijgen jullie als bruidspaar ook een eigen kleedkamer ter beschikking.

Waarom Astrid Termaat 

Om deze bijzondere dag vast te leggen, hebben jullie natuurlijk ook een fotograaf nodig die past bij deze romantische setting. Astrid Termaat is zo’n trouwfotograaf die gespecialiseerd is in bruiloften op landgoederen en in kastelen. Ze weet precies hoe ze deze unieke locaties moet vastleggen om de sfeer en romantiek optimaal tot uiting te laten komen.

Astrid biedt niet alleen fotografie tijdens jullie trouwdag aan, maar ook verlovingsreportages en bruidsshoots. Door deze shoots te doen, leren jullie haar stijl beter kennen en kunnen jullie met haar samenwerken om de mooiste foto’s te maken op jullie grote dag.

Het parklandschap rondom Kasteel De Haar is ook een prachtige locatie voor bruidsfoto’s. Het kasteel en het park bieden een verscheidenheid aan achtergronden, waaronder kronkelende paadjes, ommuurde tuinen en fonteinen.

Als je ervoor kiest om bij Kasteel De Haar in Utrecht te trouwen, kun je er zeker van zijn dat je een onvergetelijke bruiloft hebt. Het kasteel biedt niet alleen een unieke locatie voor de ceremonie en receptie, maar ook talloze mooie plekjes voor de bruidsreportage. Samen met Astrid Termaat als trouwfotograaf weet je zeker dat al deze prachtige momenten op de gevoelige plaat worden vastgelegd.

Kortom, als je op zoek bent naar een sprookjesachtige locatie om te trouwen en wilt samenwerken met een professionele fotograaf die gespecialiseerd is in landgoed- en kasteelfotografie, dan is Kasteel De Haar in Utrecht dé perfecte keuze. Laat deze romantische setting jullie droombruiloft waarmaken!

Trouwen Kasteel De Haar in Utrecht

Astrid