Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Oortjeshekken

Trouwreportage Oortjeshekken in Ooij

CONTACTFORMULIER: 

Als Trouwfotograaf Astrid op de trouwlocatie aankomt, neemt ze de tijd om de sfeer op zich in te laten werken en de omgeving te leren kennen. Zo kan ze ervoor zorgen dat er geen momenten gemist worden tijdens jullie speciale dag.

Trouwreportage Oortjeshekken in Ooij

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid houdt van haar werk als bruidsfotograaf en is altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Ze legt elk belangrijk moment vast, zodat jullie er na jaren op terug kunnen kijken en nog steeds dezelfde emotie kunnen voelen als op jullie grote dag.

De reportage begint met de bruid die zich klaarmaakt voor haar grote dag, gevolgd door een paar foto’s van haar in haar trouwjurk met familie of vrienden voordat ze naar de ceremonie vertrekt. Tijdens de ceremonie maakt Astrid enkele foto’s van een afstand, om geen belangrijke emoties of momenten tussen jou en je partner te missen. Na de ceremonie volgt Astrid jullie om al die speciale candid shots van jullie samen als pasgetrouwden vast te leggen.

Waarom Astrid Termaat 

Uiteindelijk komen we aan bij Oortjeshekken in Ooij waar we buiten in een van hun vele tuinen vol groen en bloemen prachtige foto’s kunnen maken. De achtergrond vormt een prachtig decor voor onze reportage, wat het nog specialer maakt dan ooit!
Astrid heeft oog voor detail als het gaat om fotografie en ze is altijd bereid om verder te gaan dan de verwachtingen bij het creëren van prachtige beelden die bruidsparen voor altijd zullen koesteren. Haar doel is altijd om ervoor te zorgen dat elk bruidspaar tijdloze foto’s krijgt waar ze voor altijd van zullen houden!

Als u op zoek bent naar iemand die prachtige foto’s kan maken van uw grote dag op een van de meest romantische plekken, kijk dan niet verder dan Astrid Termaat Fotografie.

Dus als u van plan bent om binnenkort te gaan trouwen, aarzel dan niet langer; neem vandaag nog contact op met Astrid Termaat!

Trouwreportage Oortjeshekken in Ooij

Astrid