Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Mereveld

Trouwreportage Mereveld in Utrecht

CONTACTFORMULIER: 

Wanneer u op zoek bent naar een bruidsfotograaf die de mooiste momenten van uw speciale dag weet vast te leggen, dan is Astrid Termaat de perfecte keuze. Haar stijl van fotograferen is modern en eigentijds, met oog voor details. Ze houdt ervan om de emoties vast te leggen en van jullie dag een uniek verhaal te maken. Met haar foto’s wil ze het verhaal van jullie speciale band vertellen en iets memorabels creëren.Trouwreportage Mereveld in Utrecht

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid fotografeert al jaren bruiloften in Mereveld in Utrecht en weet de mooiste momenten op deze locatie vast te leggen. De combinatie tussen oude gebouwen, natuur en moderne stadse vibes maakt Mereveld in Utrecht een ideale plek voor het vastleggen van romantische beelden.

Astrid kan met elk soort koppel werken, ongeacht of ze de voorkeur geven aan traditionele of ongedwongen poses. Ze is graag creatief en bekijkt de dingen anders, zodat elke foto uniek en vol emotie is. Ze maakt ook graag gebruik van natuurlijk licht zodat de foto’s heel natuurlijk aanvoelen maar toch een moderne uitstraling hebben.

Voor bruidsparen die hun trouwfoto’s willen laten maken in Mereveld in Utrecht, biedt Astrid haar diensten aan als trouwfotograaf met verschillende pakketten die beschikbaar zijn afhankelijk van hun budget en wensen voor hun speciale dag. Of jullie nu alleen wat mooie foto’s willen tijdens de ceremonie of een hele reportage van het klaarmaken tot na het diner: zij kan het waarmaken! Ze weet welke foto’s genomen moeten worden tijdens elk deel van de dag, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je iets belangrijks vergeet als het gaat om het vastleggen van de herinneringen aan je grote dag!

Waarom Astrid Termaat 

Als je Astrid boekt als je trouwfotograaf zal ze ervoor zorgen dat je alles krijgt waar je van droomde nog voor je ging trouwen! Het is ook mogelijk om een verlovingssessie of bruidsshoot te boeken, zodat jullie kennis kunnen maken met haar stijl voordat jullie haar officieel boeken voor jullie grote dag! Zo weet je precies wat voor soort foto’s ze zal maken tijdens jullie trouwdag, zonder verrassingen achteraf!

Naast het fotograferen van bruiloften in Mereveld in Utrecht, reist Astrid ook door heel Europa om prachtige reportages te maken! Als je interesse hebt om haar mee te nemen op een van die reizen, aarzel dan niet om contact met haar op te nemen!

Kortom: als jullie op zoek zijn naar een getalenteerde bruidsfotograaf die prachtige beelden kan vastleggen op Mereveld in Utrecht dan is Astrid Termaat zeker het overwegen waard! Haar stijl is modern maar toch tijdloos met veel aandacht voor details waardoor er prachtige verhalen ontstaan uit elke foto die ze maakt tijdens een trouwreportage!

Trouwreportage Mereveld in Utrecht
Astrid