Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Landgoed Hofstede De Middelburg

Trouwreportage Landgoed Hofstede De Middelburg

CONTACTFORMULIER: 

Trouwreportage Landgoed Hofstede De Middelburg: de perfecte locatie voor een modern en eigentijds huwelijk. Als bruidspaar wilt u natuurlijk de mooiste trouwfoto’s hebben en daarvoor bent u bij bruidsfotograaf Astrid Termaat aan het juiste adres. Met haar oog voor detail en moderne stijl maakt zij de mooiste trouwreportages op deze geweldige oude trouwlocaties.

Trouwreportage Landgoed Hofstede De Middelburg

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Landgoed Hofstede De Middelburg staat bekend om zijn gezelligheid en dat is precies wat uw bruiloft nodig heeft. Het landgoed biedt verschillende prachtige locaties waar u kunt trouwen, van een romantische kapel tot een idyllisch prieeltje in de tuin. En wat is er nu mooier dan deze bijzondere momenten vast te laten leggen door een professionele bruidsfotograaf?

Bruidsfotograaf Astrid Termaat biedt verschillende pakketten voor bruidsfotografie, zodat er voor elk budget en elke behoefte wel iets passends te vinden is. Of u nu kiest voor een uitgebreide reportage of alleen een paar uur fotografie, met Astrid als fotograaf weet u zeker dat u prachtige foto’s krijgt die de sfeer van uw bruiloft perfect vastleggen.

Waarom Astrid Termaat 

Het interieur is ingericht met antieke meubels, waardoor het een romantische uitstraling heeft en er veel mogelijkheden zijn voor mooie foto’s! Er is ook veel ruimte, zowel binnen als buiten, waar Astrid prachtige foto’s kan maken zonder uw ceremonie of receptie te verstoren.

Maar niet alleen op uw grote dag zelf kunt u terecht bij Astrid Termaat. Ook voor verlovingsreportages en bruidsshoots bent u bij haar aan het juiste adres. Zo kunt u al eerder kennismaken met haar stijl van fotograferen en weet u precies wat u kunt verwachten op de dag zelf.

Kortom, voor een trouwreportage op Landgoed Hofstede De Middelburg bent u bij bruidsfotograaf Astrid Termaat aan het juiste adres. Neem eens een kijkje op haar website of maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat de mogelijkheden zijn voor uw huwelijk. Zo krijgt u de mooiste dag met de mooiste trouwfoto’s.

Trouwreportage Landgoed Hofstede De Middelburg

Astrid