Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Kruisherenhotel Maastricht

Trouwreportage Kruisherenhotel Maastricht

CONTACTFORMULIER: 

In het prachtige Kruisherenhotel Maastricht vinden veel bruidsparen hun perfecte trouwlocatie. En wat is er nou mooier dan een professionele trouwfotograaf die de mooiste momenten van jullie grote dag vastlegt? Astrid Termaat is zo’n fotograaf die met haar moderne en eigentijdse stijl de perfecte trouwreportage kan maken.

Trouwreportage Kruisherenhotel Maastricht

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Met haar oog voor detail en gevoel voor sfeer weet Astrid de gezelligheid van het Kruisherenhotel Maastricht op een unieke manier vast te leggen. Door gebruik te maken van verschillende locaties in het hotel, weet ze elke keer weer bijzondere en adembenemende foto’s te maken.

Als bruidsfotograaf biedt Astrid verschillende pakketten aan die passen bij elk budget en behoefte. Zo kunnen jullie kiezen voor een uitgebreid pakket waarbij ze de hele dag aanwezig is en alle mooie momenten vastlegt, of juist voor een kortere reportage als jullie alleen specifieke momenten willen laten vastleggen.

Waarom Astrid Termaat 

Naast trouwreportages biedt Astrid ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Hierdoor kunnen jullie alvast wennen aan haar stijl en samenwerken voordat jullie grote dag aanbreekt.

Astrid weet elk detail vast te leggen met haar moderne stijl en eigentijdse benadering van fotografie. Haar passie voor bruidsfotografie is zichtbaar in elke foto die ze maakt. Ze weet speciale momenten vast te leggen zodat ze voor altijd herinnerd zullen worden.

Het resultaat van Astrids werk is een prachtige herinnering aan jullie mooiste dag. Een serie foto’s waarop alles tot in detail is vastgelegd, zodat jullie deze nooit meer zullen vergeten.

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte trouwfotograaf voor jullie bruiloft in het Kruisherenhotel Maastricht, dan is Astrid Termaat de ideale keuze. Neem gerust een kijkje op haar website of maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat zij voor jullie kan betekenen. Maak van jullie mooiste dag een herinnering om nooit te vergeten met de mooiste trouwfoto’s gemaakt door Astrid Termaat.

Trouwreportage Kruisherenhotel Maastricht
Astrid