Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Hoeve Sparrendam

Trouwreportage Hoeve Sparrendam

CONTACTFORMULIER: 

De trouwfoto’s zijn allemaal gemaakt in een moderne en eigentijdse stijl, die perfect past bij Hoeve Sparrendam.
De fotografiestijl van Astrid Termaat staat bekend om haar natuurlijkheid en spontaniteit.

Trouwreportage Hoeve Sparrendam

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Ze legt graag de sfeer van de dag vast, de liefde tussen het bruidspaar en hun vrienden en familie.
De speciale momenten die jullie trouwdag zo bijzonder maken, legt ze allemaal vast in haar prachtige foto’s!
Astrid Termaat’s diensten voor jullie op jullie trouwdag

Astrid komt vroeg aan bij Hoeve Sparrendam om kennis te maken met de locatie en mogelijke plekken voor fotosessies te verkennen. Daarna zal ze jullie de hele dag volgen en foto’s maken van alle belangrijke momenten zoals de eerste blikken, het uitwisselen van de geloften of het aansnijden van de taart.

Bij zonsondergang neemt Astrid graag wat extra tijd met jullie tweeën om samen romantische portretten te maken, voordat jullie weer in feeststemming komen!
Bovendien zal Astrid jullie na jullie bruiloft een online galerij bezorgen met al jullie foto’s die jullie kunnen downloaden in hoge resolutie zodat jullie ze kunnen delen met familie en vrienden of ze zelfs kunnen afdrukken als jullie dat willen.

Waarom Astrid Termaat 

Waarom kiezen voor Astrid Termaat als uw trouwfotograaf?
Met Astrid Termaat als uw huwelijksfotograaf kunt u er zeker van zijn dat elk moment van uw grote dag op een unieke manier wordt vastgelegd. Haar belangrijkste doel is altijd om mooie herinneringen te creëren die voor altijd blijven – herinneringen waar u met plezier op terug kunt kijken als de jaren voorbij zijn.
Astrid heeft niet alleen vele jaren ervaring maar ze heeft ook oog voor detail waardoor ze intieme details kan vastleggen zoals kleine gebaren of betekenisvolle blikken tussen bruidsparen tijdens hun ceremonie of receptie. Met dit soort aandacht voor detail is het geen wonder dat bruidsparen jaar na jaar terugkomen op zoek naar meer foto’s uit haar collecties!

Een beetje over Astrids achtergrond:

Astrid is professioneel fotograaf sinds 2010, toen ze begon met het fotograferen van bruiloften in binnen- en buitenland. Ze ontwikkelde al snel een passie voor het vastleggen van spontane momenten en emoties tussen twee verliefde mensen – iets wat na verloop van tijd haar kenmerkende stijl is geworden! Naast deze stijl van fotograferen, omvat Astrids portfolio ook landschapsfoto’s en reportages in documentaire stijl die die speciale herinneringen van begin tot eind vastleggen tijdens een evenement of gelegenheid!

Kiezen voor Astrids diensten betekent uiteindelijk kiezen voor kwaliteit boven kwantiteit; in plaats van honderden doorsnee foto’s, krijg je prachtige beelden die niet alleen een verhaal vertellen over jezelf, maar ook over iedereen die aanwezig was en deelde in deze unieke en speciale gelegenheid!

Trouwreportage Hoeve Sparrendam
Astrid