Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Hajé restaurant Natuurpark

Trouwreportage Hajé restaurant Natuurpark in Lelystad

CONTACTFORMULIER: 

Bij Hajé restaurant Natuurpark in Lelystad bied ik bruidsfotografie die modern en eigentijds is. Ik leg graag de momenten vast tussen jullie als bruidspaar, jullie gasten en jullie familie. Met mijn oog voor detail maak ik foto’s van de mooiste dag van jullie leven; vanaf het moment dat jullie binnenlopen tot de avond is gevallen.

Trouwreportage Hajé restaurant Natuurpark in Lelystad

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

De stijl van mijn bruidsfotografie is natuurlijk en spontaan; ik poseer of manipuleer jullie niet. Hierdoor zien mijn foto’s er ontspannen en echt uit. Een van mijn sterke punten is dat ik kan anticiperen op situaties, zodat die speciale momenten op de gevoelige plaat worden vastgelegd. Bovendien voelt u zich met mij aan uw zijde als een gast op uw eigen bruiloft: zonder dat u zich ongemakkelijk voelt voor de camera.

De perfecte locatie voor een geweldige trouwreportage
Hajé restaurant Natuurpark in Lelystad biedt iets unieks: het ligt vlakbij een natuurgebied en is daarmee een van de mooiste locaties in Flevoland om te trouwen! De omgeving van Lelystad staat bekend om haar schoonheid en haar adembenemende uitzichten. Met zijn weelderige groene velden, oude gebouwen en overvloed aan wilde dieren is het de perfecte plek voor een onvergetelijke trouwreportage!

Waarom Astrid Termaat 

Mijn doel is om deze dierbare herinneringen in hun beste licht vast te leggen – letterlijk – zodat jullie ze steeds opnieuw kunnen herbeleven wanneer jullie maar willen!

Ik werk altijd met natuurlijke lichtbronnen zoals raamlicht of buitenlicht bij het fotograferen van bruiloften in Hajé restaurant Natuurpark in Lelystad – vooral als we buiten fotograferen – maar gebruik ook flitsers als dat nodig is vanwege slechte weersomstandigheden of lagere lichtniveaus in gebouwen. In ieder geval zorg ik ervoor dat alle foto’s een goede belichting hebben zodat ze er professioneel en prachtig uitzien!

Verder zorg ik ervoor dat iedereen er op zijn best uitziet door flatterende hoeken en poses te gebruiken tijdens de hele fotoshoot – zelfs bij het maken van candid shots – terwijl ik toch een zekere mate van spontaniteit behoud zodat elke foto er natuurlijk uitziet!

Door Astrid Termaat te boeken als jullie bruidsfotograaf bij Hajé restaurant Natuurpark in Lelystad kunnen jullie er zeker van zijn dat elk moment perfect op de gevoelige plaat wordt vastgelegd. Zij zal unieke beelden creëren die zowel weergeven wat er op deze prachtige dag is gebeurd als hoe iedereen zich voelde tijdens deze dag!

Trouwreportage Hajé restaurant Natuurpark in Lelystad
Astrid