Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage De Meesterproef

Trouwreportage De Meesterproef in Nijmegen

CONTACTFORMULIER: 

Wanneer u Astrid boekt als uw trouwfotograaf, zal zij ervoor zorgen dat de belangrijkste momenten van uw bruiloft worden vastgelegd in een prachtige omgeving. Ze staat bekend om haar moderne en eigentijdse stijl van fotograferen, die perfect is om de schoonheid van De Meesterproef in Nijmegen vast te leggen.

Trouwreportage De Meesterproef in Nijmegen

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid Termaat is sinds 2012 professioneel fotograaf en gespecialiseerd in bruidsfotografie. Ze heeft al vele bruiloften in De Meesterproef in Nijmegen gefotografeerd, dus ze weet het maximale uit deze unieke locatie te halen. Haar passie voor fotografie is duidelijk te zien in haar beelden en ze legt de sfeer van elk moment perfect vast.

De eerste stap bij een samenwerking met Astrid is een persoonlijke kennismaking, zodat zij een idee krijgt van wat voor soort foto’s jullie graag willen op jullie speciale dag. Tijdens dit gesprek zal Astrid alle details met jullie bespreken en uitleggen welke pakketten beschikbaar zijn, afhankelijk van jullie budget en wensen.

Astrid vindt het belangrijk om zowel spontane als geposeerde momenten vast te leggen tijdens een trouwreportage. Op deze manier hebben jullie zowel tijdloze beelden als meer spontane foto’s die de vrolijke sfeer in De Meesterproef in Nijmegen op jullie grote dag weergeven.

Waarom Astrid Termaat 

Zodra alle details zijn besproken, zorgt Astrid voor de rest; van het vinden van de beste locaties rond De Meesterproef in Nijmegen tot het kiezen van de juiste belichting en compositie voor elk beeld. Het resultaat? Prachtige natuurlijke lichtbeelden die alle emotie en gevoel vastleggen van een van de belangrijkste dagen in jullie leven!

Naast haar vakkundige werk achter de lens, biedt Astrid ook aanvullende diensten zoals fotoboeken op maat met handgemaakte covers en albums met gepersonaliseerde ontwerpen. En als jullie iets heel bijzonders willen voor jezelf of andere familieleden, kan ze handgemaakte lijsten maken met daarin de herinneringen aan jullie trouwdag – een geweldige manier om die herinneringen voor altijd levend te houden!

Astrid Termaat heeft door de jaren heen deelgenomen aan vele fantastische bruiloften in De Meesterproef in Nijmegen en is zeer ervaren als het gaat om het creëren van prachtige herinneringen door haar lens – of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot feest! Met haar ongelooflijke talent en passie voor het vastleggen van liefdesverhalen via haar kunstvorm, is er geen betere persoon dan Astrid Termaat om alle emoties van een van jullie dierbaarste dagen samen vast te leggen!

Trouwreportage De Meesterproef in Nijmegen

Astrid