Categorie├źn
Bruidsfotografie

Trouwreportage De Brabantse Hoeve

Trouwreportage De Brabantse Hoeve
CONTACTFORMULIER: 

Als je het woord ‘bruiloft’ hoort, wat komt er dan in je op? Voor de meeste mensen is dat een witte jurk, een boeket bloemen en een prachtige locatie. Maar hoe zit het met de bruidsfotografie? Astrid Termaat is een bruidsfotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van de schoonheid van bruiloften bij De Brabantse Hoeve in Volkel.

Trouwreportage De Brabantse Hoeve
KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE
Astrid is al meer dan 10 jaar professioneel fotograaf en heeft over de hele wereld bruiloften gefotografeerd. Maar het is haar werk bij De Brabantse Hoeve dat haar tot een van de meest gewilde fotografen van Nederland heeft gemaakt. “Ik hou van fotograferen bij De Brabantse Hoeve omdat het zo’n mooie locatie is,” zegt ze. “Het is perfect voor bruidsparen die moderne en eigentijdse bruidsfotografie willen.”

Astrids stijl is heel natuurlijk en ontspannen, wat haar foto’s zo bijzonder maakt. “Ik leg graag de echte momenten vast die gebeuren op een trouwdag,” zegt ze. “De lach, de tranen, de liefde. Dat is wat ik wil dat mijn foto’s laten zien.” En dat is precies wat ze doet. Haar foto’s zijn emotioneel en vol leven, daarom is haar werk zo populair bij bruidsparen die bij De Brabantse Hoeve trouwen.

Als u op zoek bent naar prachtige trouwfoto’s die de ware geest van uw dag vastleggen, dan is Astrid Termaat de fotograaf voor u. Om meer van haar werk te zien, of om een afspraak te maken, bezoek dan vandaag nog haar website.
Astrid

Trouwreportage De Brabantse Hoeve/h5>