Categorie├źn
Bruidsfotografie

Trouwreportage Landgoed Huize Bergen

Trouwreportage Landgoed Huize Bergen
CONTACTFORMULIER: 

Een bruidspaar dat gaat trouwen op Landgoed huize Bergen in Vught en op zoek is naar een modern en eigentijds bruidsfotograaf.

Trouwreportage Landgoed Huize Bergen
KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE
Met zijn gunstige ligging nabij de stad Nijmegen is Landgoed huize Bergen een populaire keuze voor bruiloften. Het landgoed heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot de 14e eeuw, toen het voor het eerst in documenten werd vermeld. Tegenwoordig is het landgoed eigendom van de gemeente Vught en toegankelijk voor het publiek. Het landgoed biedt verschillende prachtige locaties voor bruiloften, waaronder een pittoreske tuin en een historische kapel.

Vorig jaar had ik het genoegen een bruiloft te fotograferen op Landgoed huize Bergen, en het was een absoluut prachtige gebeurtenis. De bruid en bruidegom waren zo gelukkig op hun speciale dag, en de foto’s weerspiegelen dat perfect. Ik was in staat om alle vreugde en geluk van de dag vast te leggen in mijn foto’s.

Het bruidspaar koos voor een ceremonie in de historische kapel op het landgoed. Dit leverde prachtige foto’s op, zowel binnen in de kapel als buiten in de tuinen. Na de ceremonie maakten we wat familiefoto’s en daarna een fotoshoot met alleen het bruidspaar op het terrein. Het terrein van Huize Bergen is echt prachtig, met veel bloemen en bomen, dus er waren genoeg mogelijkheden voor achtergrondlocaties.

De bruid zag er absoluut prachtig uit in haar witte jurk, en ik kon een paar prachtige foto’s van haar maken. Ze was ook heel natuurlijk voor de camera, wat mijn werk gemakkelijker maakte! De bruidegom zag er ook knap uit in zijn pak, en hij was ook heel ontspannen tijdens de fotoshoot. Samen waren ze een geweldig stel!

Ik ben er trots op dat ik prachtige trouwfoto’s heb kunnen maken op Landgoed huize Bergen. Als u op deze locatie gaat trouwen of het overweegt, raad ik u ten zeerste aan mij te overwegen als uw trouwfotograaf. Ik zal met jullie samenwerken om prachtige trouwfoto’s te maken die jullie voor altijd zullen koesteren.
Astrid

Trouwreportage Landgoed Huize Bergen