Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Beachclub Titus

Trouwreportage Beachclub Titus in Kijkduin Den Haag

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen bij Beachclub Titus in Kijkduin Den Haag is een van de meest romantische trouwlocaties. Tijdens uw ceremonie of receptie kijkt u uit over zee, duinen en strand. Of u nu een groots feest wilt of een intiem samenzijn met uw beste vrienden en familie, Beachclub Titus heeft voor ieder wat wils.

Trouwreportage Beachclub Titus in Kijkduin Den Haag

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid Termaat is een professionele bruidsfotograaf uit Den Haag die gespecialiseerd is in het vastleggen van mooie momenten die een leven lang meegaan. Ze legt graag alle speciale momenten van jullie grote dag vast – van de bruid die door het gangpad loopt tot de eerste kus na het jawoord en alles daartussenin. Astrid biedt verschillende pakketten huwelijksfotografie voor elk budget en elke behoefte. Ze biedt ook verlovingssessies en bruidsshoots aan, zodat jullie haar stijl kunnen leren kennen en met haar kunnen samenwerken voor jullie grote dag.

Als het gaat om het maken van magische trouwfoto’s bij Beachclub Titus, weet Astrid precies hoe ze die perfecte foto’s moet maken die jullie het gevoel geven jullie speciale dag steeds opnieuw te beleven. Astrid vindt dat het liefdesverhaal van elk koppel op een unieke manier moet worden vastgelegd. Daarom werkt ze vóór de trouwdag met jullie samen om een prachtige reportage te maken van jullie speciale gebeurtenis die past bij jullie visie.

Waarom Astrid Termaat 

Bij Beachclub Titus zijn er tal van mooie plekjes waar Astrid prachtige foto’s kan maken, zoals aan de kust of op een van de terrassen met uitzicht op zee. Met een prachtig uitzicht over Kijkduin Den Haag is deze locatie perfect voor bruidsparen die echt romantische foto’s willen maken! Als het slecht weer is op je trouwdag, maak je dan geen zorgen, want er zijn ook binnenruimtes die geweldige fotomomenten bieden, zoals in hun restaurant waar je kunt ontspannen tussen het moderne decor terwijl je geniet van cocktails met je geliefden!

Wanneer het tijd is voor de eigenlijke ceremonie in Beachclub Titus is er geen betere persoon dan Astrid Termaat om elk moment dat plaatsvindt te vereeuwigen! Zij heeft oog voor detail en zorgt ervoor dat elke herinnering perfect wordt vastgelegd – van de tranen tijdens het uitspreken van de geloften tot het lachen achteraf tijdens de speeches; niets blijft onopgemerkt wanneer het tijd is voor haar om ze te bewerken tot een opvallend album vol levendige kleuren en tijdloze foto’s!

Tot slot, als het tijd is voor de zonsondergang portretten (wat misschien wel een van de belangrijkste aspecten is!) dan zijn er weer betrouwbare handen nodig – enter stage left: onze eigen ster fotograaf Astrid Termaat die nooit faalt in het leveren van prachtig belichte frames vol emotie die ons het gevoel geven dat we echt naast het bruidspaar staan als ze tedere blikken naar elkaar uitwisselen – pure magie op zijn best hier mensen!!!

Trouwreportage Beachclub Titus in Kijkduin Den Haag
Astrid