Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Abdij Rolduc

Trouwreportage Abdij Rolduc in Kerkrade

CONTACTFORMULIER: 

Het doel van Astrid is om de mooiste momenten van jullie dag vast te leggen, in een moderne en eigentijdse stijl. Ze staat aan jullie zijde op jullie trouwdag, zodat ze elk moment kan vastleggen dat jullie in de toekomst willen herinneren. Haar passie en enthousiasme staan garant voor een onvergetelijke trouwreportage.

Trouwreportage Abdij Rolduc in Kerkrade

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Wanneer u in Abdij Rolduc trouwt, bent u omgeven door de eeuwenoude muren en een romantische sfeer. Astrid Termaat heeft het perfecte oog om deze bijzondere momenten vast te leggen en met haar foto’s eeuwig te laten duren. Zij weet het licht en de schaduwen van dit oude gebouw te gebruiken om prachtige foto’s te maken die jullie voor altijd zullen koesteren.

Astrid creëert graag een individueel concept voor elk bruidspaar, zodat hun trouwfoto’s hun persoonlijkheid perfect weerspiegelen. Dit betekent ook dat ze voor de grote dag nauw samenwerkt met het bruidspaar, zodat ze precies begrijpt wat zij willen van haar diensten als fotograaf!

Waarom Astrid Termaat 

Op locatie bij Abdij Rolduc in Kerkrade zijn er veel mogelijkheden om bijzondere foto’s te maken. Zo maakt Astrid graag foto’s van bruidsparen die hand in hand door de oude gangen lopen of elkaar kussen onder een van de vele bogen. Bovendien is het mogelijk voor bruidsparen om hun bruidsportretten of groepsfoto’s te maken in deze waanzinnig romantische omgeving! De mogelijkheden zijn eindeloos als het gaat om bruidsfotografie bij Abdij Rolduc in Kerkrade.

Astrid Termaat’s foto’s worden allemaal individueel bewerkt na het fotograferen, zodat ze er perfect uitzien als ze achteraf aan haar klanten worden geleverd! Met haar warme persoonlijkheid en professionele houding zorgt ze ervoor dat iedereen zich op zijn gemak voelt tijdens de shoot, wat terug te zien is in het eindresultaat: prachtige foto’s vol emotie!

Dus als u op zoek bent naar een goede fotograaf die uw speciale dag bij Abdij Rolduc in Kerkrade kan vastleggen en er toch plezier in heeft, dan is Astrid Termaat zeker het overwegen waard! Neem vandaag nog contact met haar op als je nog vragen hebt of meer informatie wilt over het boeken van een sessie met haar.
Trouwreportage Abdij Rolduc in Kerkrade
Astrid