Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Strandpaviljoen Club Zand

Trouwen Strandpaviljoen Club Zand in Castricum

CONTACTFORMULIER: 

De mooiste dag van jullie leven komt eraan en daar hoort natuurlijk een prachtige locatie bij. Trouwen op het strand is romantisch, sfeervol en brengt een ontspannen gevoel met zich mee. Het strandpaviljoen Club Zand in Castricum biedt de perfecte setting voor een onvergetelijke huwelijksdag.

Trouwen Strandpaviljoen Club Zand in Castricum

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Als bruidspaar wil je deze bijzondere dag laten vastleggen door een professionele trouwfotograaf, iemand die de sfeer van de dag weet te vangen in de mooiste foto’s. Astrid Termaat is zo’n fotograaf. Met haar oog voor detail en haar moderne stijl weet ze jullie huwelijksdag op een unieke manier vast te leggen.

Trouwen op het strand van Castricum is al een ervaring op zichzelf. Het geluid van de golven, het zand tussen je tenen en de heerlijke geur van de zee maken deze locatie tot één van de meest romantische plekken om elkaar het jawoord te geven. Bij Strandpaviljoen Club Zand kun je terecht voor de complete bruiloft, inclusief ceremonie, diner en feest.

Astrid Termaat heeft al vele bruidsparen mogen vastleggen bij Strandpaviljoen Club Zand en kent deze locatie daardoor als geen ander. Ze weet precies waar ze moet zijn om de mooiste momenten vast te leggen en welke plekken het beste licht hebben voor de perfecte foto’s.

Bruidsfotograaf:

Als bruidsfotograaf biedt Astrid verschillende pakketten aan, zodat er altijd een optie is die bij jullie past. Of je nu alleen de ceremonie wilt laten vastleggen of juist de hele dag inclusief feest, alles is mogelijk. Het is zelfs mogelijk om een verlovingsreportage te boeken, zodat jullie alvast kunnen wennen aan het idee van gefotografeerd worden op jullie grote dag.

Tijdens de bruiloft zal Astrid alle belangrijke momenten vastleggen, maar ook oog hebben voor kleine details die later veel waarde zullen hebben als herinnering aan deze bijzondere dag. Denk hierbij aan het bruidsboeket, de trouwringen en andere persoonlijke items die bijdragen aan jullie unieke stijl.

Na afloop van jullie huwelijksdag ontvangen jullie binnen 6 weken alle geselecteerde en bewerkte foto’s in hoge resolutie op USB-stick. Zo kunnen jullie nog lang nagenieten van deze prachtige dag en delen met familie en vrienden.

Of je nu kiest voor een intieme ceremonie op het strand of juist groots uitpakt met een spetterend feest. Strandpaviljoen Club Zand en Astrid. Termaat vormen samen de perfecte combinatie voor een romantische en sfeervolle huwelijksdag.

Kijk voor meer informatie eens op haar website of maak vrijblijvend een afspraak om te bespreken wat Astrid voor jullie kan betekenen. Samen zorgen jullie voor de mooiste herinneringen aan jullie grote dag.

Trouwen Strandpaviljoen Club Zand in Castricum

Astrid