Categorie├źn
Bruidsfotografie

Trouwen Landgoed De Holtweijde

Trouwen Landgoed De Holtweijde

CONTACTFORMULIER: 

Op zoek naar de perfecte locatie voor jullie romantische huwelijksfeest? Dan is Landgoed De Holtweijde misschien wel de perfecte optie voor jullie. Dit prachtige landgoed, gelegen in het rustieke Twente, biedt alles wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke dag. En met de hulp van de getalenteerde trouwfotograaf Astrid Termaat wordt jullie bruidsreportage ook nog eens perfect vastgelegd.

Trouwen Landgoed De Holtweijde

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Landgoed De Holtweijde is een unieke trouwlocatie, gelegen in het prachtige landschap van Twente. Het landgoed beschikt over verschillende feestzalen, een restaurant, en een prachtige tuin waar jullie huwelijksfeest plaats kan vinden. De sfeervolle ambiance en het romantische karakter van het landgoed zorgen ervoor dat jullie huwelijksdag extra speciaal wordt.

Astrid Termaat is een ervaren trouwfotograaf die gespecialiseerd is in het vastleggen van huwelijken op landgoederen en kastelen. Haar oog voor detail en gevoel voor romantiek zorgen ervoor dat jullie huwelijksdag op een prachtige manier wordt vastgelegd. Of jullie nu op zoek zijn naar een traditionele bruidsreportage of juist naar een moderne en eigentijdse stijl, Astrid Termaat weet het allemaal perfect vast te leggen.

Naast huwelijksfotografie biedt Astrid Termaat ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Op die manier kunnen jullie haar stijl leren kennen en met haar samenwerken voor jullie grote dag. Samen kunnen jullie dan de perfecte locatie kiezen voor jullie huwelijksfeest, zoals bijvoorbeeld Landgoed De Holtweijde.

Trouwen:

Romantisch trouwen bij Landgoed De Holtweijde is een geweldige ervaring die jullie nooit zullen vergeten. En met de hulp van Astrid Termaat wordt jullie bruidsreportage een prachtig aandenken aan deze bijzondere dag. Of jullie nu kiezen voor een traditionele of moderne stijl, met Astrid Termaat als jullie trouwfotograaf wordt jullie huwelijksdag een dag om nooit te vergeten.

Daarnaast biedt Landgoed De Holtweijde ook verschillende mogelijkheden voor de ceremonie zelf. Zo kunnen jullie ervoor kiezen om buiten te trouwen, in de prachtige tuin van het landgoed. Maar ook binnen zijn er verschillende opties, zoals de sfeervolle kapel of de romantische bibliotheek. Jullie kunnen dus zelf kiezen welke locatie het beste past bij jullie huwelijk.

En na de ceremonie kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een heerlijk diner en een spetterend feest. Het restaurant van Landgoed De Holtweijde staat bekend om zijn culinaire hoogstandjes en biedt verschillende opties voor een feestelijke maaltijd.

Kortom, Landgoed De Holtweijde is een sfeervolle en romantische trouwlocatie.

Trouwen Landgoed De Holtweijde
Astrid