Categorie├źn
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel de Hoogenweerth

Trouwen Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht

CONTACTFORMULIER: 

Een sprookjesachtige bruiloft bij Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht vastgelegd door Astrid Termaat

Trouwen Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Een huwelijk is een bijzondere gelegenheid die vaak omgeven wordt door romantiek en sfeer. Voor veel stellen is het dan ook een droom om te trouwen op een unieke en sfeervolle locatie, zoals bijvoorbeeld een kasteel of landgoed. Als jullie op zoek zijn naar een sprookjesachtige locatie voor jullie bruiloft, dan is Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht zeker het overwegen waard.

Dit prachtige kasteel ligt aan de oevers van de Maas en biedt een unieke setting voor jullie huwelijksceremonie, receptie en feest. Het kasteel heeft verschillende stijlvolle ruimtes die perfect zijn voor een intieme ceremonie of juist een groots feest. Het historische gebouw ademt romantiek en sfeer uit, wat jullie dag extra bijzonder zal maken.

Bovendien beschikt Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht over een prachtige tuin die een idyllische locatie vormt voor jullie bruidsreportage. De tuin heeft verschillende schilderachtige hoekjes, waaronder een romantische rozentuin en een sprookjesachtig prieel. Hier kunnen jullie trouwfotograaf Astrid Termaat de vrije hand geven om jullie dag op een eigentijdse en moderne manier vast te leggen.

Astrid Termaat:

Astrid Termaat is gespecialiseerd in bruidsfotografie op landgoederen en kastelen. Ze heeft een scherp oog voor romantische details en bijzondere momenten en kan jullie op een unieke manier vastleggen. Of jullie nu kiezen voor een traditionele of juist moderne stijl. Astrid Termaat kan samen met jullie werken aan een persoonlijke trouwreportage die jullie dag perfect weerspiegelt.

Naast bruidsfotografie biedt Astrid Termaat ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie haar stijl en werkwijze kunnen leren kennen en samen kunnen werken aan een prachtige fotoreportage van jullie trouwdag.

Kortom, Kasteel de Hoogenweerth biedt de perfecte locatie voor een sprookjesachtige bruiloft. Met de hulp van trouwfotograaf Astrid Termaat kunnen jullie deze bijzondere dag op een eigentijdse en moderne manier vastleggen. Samen kunnen jullie werken aan een onvergetelijke en stijlvolle trouwdag die jullie voor altijd zullen koesteren.

Trouwen Kasteel de Hoogenweerth in Maastricht
Astrid