Categorie├źn
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Coevorden

Trouwen Kasteel Coevorden

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is een droom die veel stellen hebben. Een prachtig kasteel geeft een gevoel van romantiek en glamour, en biedt een perfect decor voor een sprookjeshuwelijk. Een kasteel straalt niet alleen stijl en klasse uit, maar biedt ook voldoende ruimte om de huwelijksreceptie te organiseren. Voor een onvergetelijke trouwervaring in een prachtig kasteel raden wij aan om te trouwen bij Kasteel Coevorden.

Trouwen Kasteel Coevorden

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteel Coevorden is een schitterend kasteel dat stamt uit de Middeleeuwen. Dit prachtige monumentale pand is gelegen in het hart van Coevorden en biedt alle faciliteiten die nodig zijn voor een onvergetelijk huwelijksfeest. Kasteel Coevorden biedt de ideale locatie voor romantische bruiloften met een sprookjesachtige sfeer.

Het kasteel biedt verschillende ruimtes voor het houden van het huwelijksfeest. Van intieme zalen tot ruime zalen, er is voor elk wat wils. Zo is er bijvoorbeeld de Ridderzaal, die zich perfect leent voor grote feesten. De Ridderzaal heeft een unieke uitstraling door de hoge plafonds en historische elementen. Voor een intiemere huwelijksreceptie is er de Jachtkamer, die een sfeervolle uitstraling heeft door de open haard en het antieke interieur.

Het kasteel beschikt ook over prachtige tuinen die perfect zijn voor bruidsreportages en romantische wandelingen. Deze tuinen vormen een schilderachtige achtergrond voor de bruidsfoto’s. Het uitzicht op het kasteel vanuit de tuin is adembenemend.

Astrid:

Astrid Termaat is de perfecte trouwfotograaf voor een huwelijk in een kasteel. Ze heeft een uitgebreide ervaring in het vastleggen van bruidsparen op de meest romantische en sprookjesachtige locaties. Astrid Termaat weet als geen ander hoe ze de sfeer van het kasteel kan vastleggen op de foto’s, waardoor het een blijvende herinnering wordt.

Als bruidsfotograaf biedt Astrid ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Zo kunnen jullie kennismaken met haar stijl en kunnen jullie samenwerken om jullie grote dag vast te leggen op de manier die jullie voor ogen hebben. Met een moderne en eigentijdse stijl weet ze de romantische sfeer van het kasteel en de tuin perfect vast te leggen.

Kasteel Coevorden en Astrid Termaat vormen samen een perfecte combinatie voor een onvergetelijke trouwervaring. Het kasteel biedt de perfecte sprookjesachtige setting en Astrid Termaat legt jullie grote dag vast op een manier die voor altijd gekoesterd zal worden.

Trouwen Kasteel Coevorden

Astrid