Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Elsloo

Trouwen Kasteel Elsloo

CONTACTFORMULIER: 

Voor veel stellen is het de mooiste dag van hun leven: trouwen. Een dag waarop alles perfect moet zijn en niets aan het toeval overgelaten mag worden. De locatie is daarbij van groot belang, want deze bepaalt voor een groot deel de sfeer en uitstraling van de bruiloft. Voor wie op zoek is naar een romantische, sprookjesachtige locatie om te trouwen, is Kasteel Elsloo een absolute aanrader.

Trouwen Kasteel Elsloo

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteel Elsloo dateert uit de 17e eeuw en heeft daarmee een rijke geschiedenis die teruggaat tot ver in het verleden. Het kasteel ligt in Limburg en wordt omringd door prachtige groene natuur. Bij aankomst waan je je direct in een andere wereld, waar rust en schoonheid samenkomen. Dit maakt Kasteel Elsloo bij uitstek geschikt als locatie voor een huwelijksfeest.

Naast dat het kasteel zelf al ontzettend sfeervol is, beschikt het ook nog eens over een prachtige tuin waar jullie bruidsreportage kan plaatsvinden. De combinatie van het historische gebouw met de groene omgeving zorgt voor adembenemende foto’s die jullie nog lang zullen koesteren als herinnering aan jullie speciale dag.

Bruidsfotograaf:

Een bruidsfotograaf die zich bij uitstek leent voor bruiloften op Kasteel Elsloo is Astrid Termaat. Met haar moderne en eigentijdse stijl weet zij elke bruiloft op unieke wijze vast te leggen. Haar foto’s zijn niet alleen prachtig, maar vertellen ook een verhaal. Zo kunnen jullie nog jarenlang nagenieten van de mooiste dag van jullie leven.

Astrid biedt naast bruidsfotografie ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Dit geeft jullie de mogelijkheid om haar stijl te leren kennen en alvast te wennen aan het idee om voor de camera te staan. Op deze manier ontstaat er tijdens de bruiloft een ontspannen sfeer, wat weer ten goede komt aan de foto’s.

Wat Kasteel Elsloo zo bijzonder maakt als trouwlocatie is niet alleen de uitstraling van het kasteel zelf, maar ook de vele mogelijkheden die er zijn op het gebied van catering en decoratie. Het team van Kasteel Elsloo denkt graag met jullie mee om er een onvergetelijke dag van te maken. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie in één van de sfeervolle zalen of juist voor een groots feest in de tuin: alles is mogelijk.

Ook voor overnachtingen zijn er verschillende opties beschikbaar op en rondom het kasteel. Zo kunnen jullie samen met jullie gasten genieten van een heerlijk ontbijtje in het restaurant of juist ontspannen in één van de luxe suites die Kasteel Elsloo rijk is.

Kortom: wie op zoek is naar een romantische locatie om te trouwen, kan eigenlijk niet om Kasteel Elsloo heen. Met haar prachtige ligging, historische uitstraling en professionele team is deze trouwlocatie absoluut het overwegen waard. En met Astrid als bruidsfotograaf weten jullie zeker dat de mooiste dag van jullie leven op unieke wijze wordt vastgelegd.

Trouwen Kasteel Elsloo

Astrid