Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Huis Te Eerbeek

Trouwen Huis Te Eerbeek

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op een landgoed is een droom van velen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat het aantal huwelijken op deze prachtige locaties de laatste jaren sterk is gestegen. Een van de mooiste en meest sfeervolle locaties om te trouwen in Nederland is Huis Te Eerbeek. Dit historische landhuis leent zich uitstekend voor een onvergetelijke bruiloft en een schitterende bruidsreportage door Astrid Termaat, dé trouwfotograaf voor een huwelijk in een kasteel of op een landgoed.

Trouwen Huis Te Eerbeek

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Huis Te Eerbeek is gelegen in het pittoreske dorpje Eerbeek, aan de rand van de Veluwe. Het huis dateert uit 1712 en ademt nog altijd de sfeer van vervlogen tijden. Het heeft alles wat je nodig hebt voor een romantische bruiloft: prachtige zalen met hoge plafonds, antieke meubels en open haarden, schitterende tuinen met fonteinen en vijvers en natuurlijk heel veel karakter.

De mogelijkheden bij Huis Te Eerbeek zijn eindeloos. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of juist groots wilt uitpakken met honderden gasten, alles is mogelijk op deze unieke locatie. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen in de prachtige Orangerie, die plaats biedt aan maximaal 100 gasten. Deze zaal heeft grote openslaande deuren naar de tuin, waardoor binnen en buiten naadloos in elkaar overlopen.

Voor grotere gezelschappen kun je terecht in de sfeervolle Regentenkamer of de imposante Balzaal. De Regentenkamer is geschikt voor maximaal 60 personen en heeft een prachtig uitzicht op de tuinen. De Balzaal biedt plaats aan maar liefst 200 gasten en is voorzien van een indrukwekkende stenen open haard en grote kroonluchters.

Een bruiloft bij Huis Te Eerbeek is niet alleen een feest voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Het huis heeft namelijk een eigen keukenbrigade die de meest verrukkelijke gerechten bereidt met ingrediënten uit eigen moestuin.

Bruidsreportage:

Maar wat natuurlijk minstens zo belangrijk is als het eten en de locatie zelf, is de bruidsreportage. Astrid weet als geen ander hoe ze deze dag perfect kan vastleggen op beeld. Zij heeft zich gespecialiseerd in trouwfotografie op landgoederen en kastelen, waardoor ze precies weet hoe ze deze romantische sferen moet vastleggen.

Astrid legt jullie trouwdag vast in een moderne en eigentijdse stijl. Ze houdt van spontaniteit en echte emoties, waardoor haar foto’s altijd heel puur zijn. Haar doel is om jullie dag zo natuurlijk mogelijk vast te leggen, zonder te veel poseren of onnatuurlijke momenten te creëren. Zo krijgen jullie een prachtige trouwreportage die perfect past bij jullie als bruidspaar.

Maar Astrid doet meer dan alleen de bruidsreportage. Ze biedt ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie haar stijl kunnen leren kennen en met haar kunnen samenwerken voor jullie grote dag. Een verlovingsreportage is niet alleen heel leuk om te doen, maar het geeft ook een extra dimensie aan jullie trouwdag. Bovendien kun je de foto’s gebruiken als uitnodiging of save-the-date kaartjes.

Als je gaat trouwen op een landgoed, dan wil je natuurlijk ook graag een mooie bruidsreportage in de prachtige tuin van. Huis Te Eerbeek. Deze tuin is werkelijk betoverend en biedt talloze mogelijkheden voor romantische foto’s: denk aan kronkelende paden, vijvers met waterlelies en schaduwrijke bomen.

Al met al is Huis Te Eerbeek dus dé ideale locatie voor een romantische bruiloft in Nederland. De sfeervolle zalen, de schitterende tuinen en het historische karakter maken deze locatie uniek en onvergetelijk. En met.

Trouwen Huis Te Eerbeek

Astrid