Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Château Holtmühle

Trouwen Château Holtmühle in Tegelen

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is de droom van veel bruidsparen en het is niet moeilijk te begrijpen waarom. Een kasteel straalt romantiek, elegantie en grandeur uit en biedt de perfecte setting voor een sprookjeshuwelijk. Als je op zoek bent naar zo’n bijzondere locatie om te trouwen, dan is Château Holtmühle in Tegelen zeker het overwegen waard.

Trouwen Château Holtmühle in Tegelen

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Château Holtmühle is een prachtig kasteel gelegen in de Limburgse plaats Tegelen. Het kasteel stamt uit de 17e eeuw en heeft door de jaren heen verschillende functies gehad, van graanmolen tot hotel. Vandaag de dag is Château Holtmühle vooral bekend als een populaire trouwlocatie, waar bruidsparen hun huwelijksdag kunnen vieren in een en romantische ambiance.

Eén van de redenen waarom. Château Holtmühle zo’n geliefde trouwlocatie is, is omdat het kasteel alles biedt wat je nodig hebt voor een geslaagde bruiloft. Zo beschikt het over meerdere zalen die geschikt zijn voor ceremonies, recepties, maar ook over mooie buitenruimtes zoals de tuin en het terras. Daarnaast heeft Château Holtmühle ook diverse suites en kamers waar bruidsparen en hun gasten kunnen overnachten.

Maar wat deze locatie echt bijzonder maakt, zijn de prachtige foto’s die hier gemaakt kunnen worden. De sfeervolle ambiance van. Château Holtmühle leent zich uitstekend voor een mooie bruidsreportage en daarvoor is. Astrid Termaat de aangewezen trouwfotograaf. Astrid heeft ervaring met het fotograferen van huwelijken op locaties, zoals kastelen en landgoederen.

De fotograaf:

Ze staat bekend om haar moderne en eigentijdse stijl, waarbij ze veel gebruik maakt van natuurlijk licht en spontane momenten. Haar foto’s zijn altijd sfeervol en vol emotie, waardoor jullie later nog vaak terug kunnen kijken naar de mooie herinneringen van jullie huwelijksdag. Of het nu gaat om een romantische fotoshoot in de tuin van. Château Holtmühle of om het vastleggen van de ceremonie in één van de zalen. Astrid weet er altijd iets bijzonders van te maken.

Naast trouwreportages biedt Astrid ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Dit zijn leuke manieren om kennis te maken met haar stijl en werkwijze en om alvast wat mooie foto’s te hebben voor bijvoorbeeld jullie save-the-date kaartjes of trouwalbum.

Kortom, als je op zoek bent naar een sfeervolle locatie om te trouwen waar alles tot in de puntjes geregeld is én waar je verzekerd bent van prachtige trouwfoto’s, dan is. Château Holtmühle in Tegelen zeker een aanrader. En vergeet dan vooral niet om. Astrid Termaat als jullie trouwfotograaf te kiezen, want zij weet als geen ander hoe ze jullie dag op een mooie en unieke manier vast moet leggen.

Trouwen Château Holtmühle in Tegelen

Astrid