Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Kasteel de Haar

Trouwreportage Kasteel de Haar in Utrecht

CONTACTFORMULIER: 

Astrid Termaat is een bruidsfotograaf voor Utrecht die gespecialiseerd is in moderne en eigentijdse bruidsfotografie. Ze heeft veel oog voor details en legt graag de bijzondere momenten op jullie grote dag vast.

Trouwreportage Kasteel de Haar in Utrecht

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Trouwen bij Trouwreportage in Utrecht staat bekend om de gezelligheid en daar wil je als bruidspaar de mooiste trouwfoto’s van hebben. Wanneer jullie kiezen voor Astrid als jullie trouwfotograaf, zorgt zij ervoor dat al die speciale momenten worden vastgelegd met haar unieke stijl.

Het kasteel bestaat al sinds 1391 en is daarmee een van de oudste kastelen van Nederland. Het biedt veel verschillende ruimtes voor jullie perfecte dag, zoals de grote balzaal, de kapel en de binnenplaats. Al deze ruimtes vormen een prachtig decor voor jullie ceremonie en receptie en zorgen voor prachtige foto’s. Bovendien weet Astrid hoe ze het natuurlijke licht in haar voordeel kan gebruiken bij het maken van foto’s, wat een verbluffend resultaat kan opleveren.

Waarom Astrid Termaat 

Haar doel is om al die kleine momenten gedurende de dag vast te leggen die echte emoties van beide kanten van de lens naar boven brengen: geluk, tederheid en vreugde.

Tijdens een verlovingssessie of bruidsshoot met Astrid voor jullie grote dag leert ze jullie beter kennen als koppel en dit helpt haar te begrijpen wat voor soort foto’s jullie willen op de dag zelf. Zo kan ze echt ieders individuele persoonlijkheid vastleggen tijdens hun eigen speciale moment samen!

Astrid voorziet bruidsparen na het maken van hun trouwreportage bij Kasteel de Haar in Utrecht van hoogwaardige digitale foto’s op een online galerij of USB-stick, zodat ze deze gemakkelijk kunnen delen met familie & vrienden of zelfs zelf kunnen afdrukken als ze dat willen!

Astrid Termaat zorgt ervoor dat elke foto die zij maakt precies weergeeft wat het bruidspaar op hun speciale dag wilde! Ze brengt hun persoonlijkheden naar voren in haar foto’s – of het nu openhartige of geposeerde foto’s zijn – en zorgt ervoor dat elke foto zijn eigen unieke verhaal over hen samen vertelt… zodat het niet zomaar een gewone trouwreportage wordt, maar een vol herinneringen die voor altijd zullen blijven!

Trouwreportage Kasteel de Haar in Utrecht
Astrid