Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwreportage Bergen op Zoom

Trouwreportage gemeente Bergen op Zoom
CONTACTFORMULIER: 

Bruidsfotografie Bergen op Zoom en Halsteren is de perfecte combinatie voor bruidsparen die de mooiste foto’s van hun bijzondere dag willen hebben.
Astrid Termaat is de trouwfotograaf in Bergen op Zoom en Halsteren die altijd moderne en eigentijdse trouwreportages maakt.
Astrid legt jullie bijzondere momenten met veel oog voor detail vast en zorgt ervoor dat elk moment van jullie grote dag perfect wordt vastgelegd.
Trouwfotograaf Brabant

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid is sinds 2016 professioneel trouwfotograaf en gespecialiseerd in creatieve, tijdloze en romantische trouwfotografie.
Als trouwfotograaf legt ze elk moment vast zoals het gebeurt, zodat jullie deze dierbare herinneringen nog jaren kunnen herbeleven.
Astrid’s stijl van fotografie kan worden omschreven als modern & eigentijds maar ook natuurlijk & emotioneel.
Elk koppel krijgt unieke & intieme foto’s van hun speciale dag met Astrid’s hulp.

Het doel van Astrid’s werk is om prachtige beelden te creëren die niet alleen esthetisch mooi zijn maar ook vol emotie en gevoel zitten.
In haar werk houdt ze ervan om echte emoties vast te leggen op een onopvallende manier – zonder kunstmatige poses of geënsceneerde foto’s! Hierdoor kan het bruidspaar genieten van hun speciale dag terwijl ze aan het eind toch prachtige trouwfoto’s krijgt.
Ze houdt van het vastleggen van momenten tussen bruidsparen, familieleden en vrienden die een verhaal vertellen over hun speciale dag – iets waar ze hun hele leven lang met plezier op terug kunnen kijken!

Astrid maakt voor elk koppel een uniek pakket op maat, zodat ze precies krijgen wat ze willen. Dit kunnen bijvoorbeeld verlovingsreportages, bruidsreportages of familieportretten zijn – wat ze maar willen vastleggen!

Het mooie van trouwen in Bergen op Zoom is dat er veel oude locaties zijn waar je prachtige foto’s kunt maken tegen klassieke Nederlandse achtergronden zoals windmolens of velden vol wilde bloemen!

Daarnaast zijn er tal van moderne binnenlocaties zoals kerken, kapellen, hotels of schuren die ook een moderne achtergrond bieden voor uw foto’s! Wat voor setting u ook zoekt – Astrid zorgt ervoor dat uw foto’s elke keer weer perfect worden!

Met de hulp van Astrid Termaat krijgt u niet alleen prachtige foto’s – u zult ook uw speciale dag opnieuw kunnen beleven door haar lenzen! Haar passie voor het vastleggen van mooie momenten op film maakt haar tot een van de beste trouwfotografen in Bergen op Zoom en Halsteren – aarzel dus niet langer en boek vandaag nog een vrijblijvende afspraak!
Astrid

 

Trouwreportage gemeente Bergen op zoom