Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Landgoed Huize Bergen

Trouwen Landgoed Huize Bergen in Vught

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op een landgoed is een droom van veel bruidsparen. Het geeft een sprookjesachtige en romantische sfeer aan de huwelijksdag en zorgt voor prachtige foto’s. Maar waar vind je zo’n bijzondere locatie om te trouwen? Landgoed Huize Bergen in Vught is de perfecte plek voor een huwelijk op een landgoed.

Trouwen Landgoed Huize Bergen in Vught

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het landgoed is gelegen in het Brabantse Vught, op slechts vijf minuten rijden van Den Bosch. Het statige herenhuis stamt uit 1916 en ademt nog steeds de grandeur van die tijd. De vele authentieke details, zoals hoge plafonds, glas-in-lood ramen en marmeren vloeren, maken Landgoed Huize Bergen tot een unieke trouwlocatie.

Maar niet alleen het interieur van het landgoed is indrukwekkend. Ook de tuin rondom het landhuis is betoverend mooi. Met zijn vijvers, fonteinen en bloemperken leent deze zich uitstekend voor een romantische bruidsreportage. Bruidsfotograaf Astrid Termaat heeft al meerdere malen prachtige huwelijksfoto’s gemaakt op Landgoed Huize Bergen en kan beamen dat dit één van haar favoriete locaties is.

Waarom Astrid Termaat 

“Het licht valt hier altijd op zo’n mooie manier naar binnen”, vertelt Astrid enthousiast. “Dat zorgt voor hele warme kleuren op de foto’s.” Ook vindt ze het fijn dat er op het landgoed verschillende fotogenieke plekjes te vinden zijn: “Je hebt hier niet alleen het landgoed zelf, maar ook de tuin met al zijn mooie hoekjes en doorkijkjes. Dat maakt het heel afwisselend.”

Het landgoed biedt verschillende mogelijkheden voor een huwelijksfeest. Zo is er de mogelijkheid om te trouwen in één van de sfeervolle zalen binnen het kasteel, maar ook buiten in de tuin behoort tot de opties. Na de ceremonie kan er worden getoost op het bruidspaar en vervolgens kan er gedineerd worden in één van de stijlvolle eetzalen.

Ook voor overnachtingen kunnen gasten terecht op Landgoed Huize Bergen. Het landhuis beschikt over 24 hotelkamers die allemaal zijn voorzien van moderne faciliteiten, zoals gratis wifi en airconditioning. Zo kan iedereen nog even nagenieten van een fantastische huwelijksdag voordat ze weer terugkeren naar huis.

Kortom, Landgoed Huize Bergen is dé locatie voor een onvergetelijk huwelijk in een kasteel of op een landgoed. De combinatie van prachtige interieurs, indrukwekkende tuinen en moderne faciliteiten zorgen ervoor dat dit landgoed alles biedt wat je nodig hebt voor een perfecte huwelijksdag. En met bruidsfotograaf Astrid Termaat aan je zijde ben je verzekerd van unieke en prachtige foto’s waar je nog jarenlang met veel plezier naar terug zal kijken.

Trouwen Landgoed Huize Bergen in Vught

Astrid