Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Landgoed Carelshaven

Trouwen Landgoed Carelshaven in Delden

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op een prachtig landgoed is de droom van veel bruidsparen. Landgoed Carelshaven in Delden biedt deze droomlocatie en zorgt voor een onvergetelijke huwelijksdag. Als trouwfotograaf heb ik al vele bruiloften op deze mooie locatie vastgelegd en kan ik met trots zeggen dat dit één van mijn favoriete plekken is om te fotograferen.

Trouwen Landgoed Carelshaven in Delden

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Landgoed Carelshaven in Delden ligt in het groene hart van Twente en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 17e eeuw. Het landhuis, omringd door prachtige tuinen en bossen, geeft een sprookjesachtige sfeer aan jullie huwelijksdag. Er zijn verschillende ruimtes waar de ceremonie gehouden kan worden, zoals de Orangerie of de Kasteelzaal. Ook voor het diner en het feest zijn er diverse mogelijkheden op deze locatie.

Als trouwfotograaf vind ik het belangrijk om jullie dag vast te leggen op een moderne en eigentijdse manier. Ik ben gespecialiseerd in het maken van stijlvolle trouwreportages die jullie herinneringen voor altijd vastleggen. Mijn stijl kenmerkt zich door spontane momenten, emoties en details die bijdragen aan jullie verhaal.

Om ervoor te zorgen dat jullie je op je gemak voelen voor mijn camera bied ik ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Zo kunnen we samen werken naar jullie grote dag toe en kunnen we wennen aan elkaar’s aanwezigheid en stijl. Dit resulteert in een ontspannen sfeer op jullie huwelijksdag en mooie, natuurlijke foto’s.

Ja-woord:

Bij het vastleggen van jullie dag houd ik rekening met alle bijzondere momenten die de dag te bieden heeft. Van de voorbereidingen in de ochtend tot aan het feest ’s avonds, ik zorg ervoor dat alles wordt vastgelegd. Het ja-woord, de ringen, de kus en alle andere momenten die jullie dag zo speciaal maken worden door mij vastgelegd in mooie beelden.

Na afloop van jullie huwelijksdag ga ik aan de slag met het selecteren en bewerken van jullie foto’s. Dit proces neemt ongeveer 4 weken in beslag. Jullie ontvangen daarna een online galerij waarin jullie al jullie foto’s kunnen bekijken en downloaden. Ook is er de mogelijkheid om een mooi trouwalbum te laten maken, zodat jullie altijd een tastbare herinnering hebben aan deze bijzondere dag.

Ik bied verschillende pakketten aan voor bruidsfotografie, voor elk budget en elke behoefte. Graag kom ik samen met jullie tot een pakket dat aansluit bij jullie wensen en verwachtingen.

Trouwen op Landgoed Carelshaven is echt een unieke ervaring die je niet snel vergeet. De romantische sfeer van deze locatie is perfect voor stellen die houden van klassiek en elegant trouwen. Ik nodig jullie dan ook graag uit om vrijblijvend contact met mij op te nemen voor meer informatie of het maken van een afspraak. Laten we samen jullie mooiste dag vastleggen!

Trouwen Landgoed Carelshaven in Delden

Astrid