Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Landgoed Avegoor

Trouwen Landgoed Avegoor in Ellecom

CONTACTFORMULIER: 

Voor veel mensen is trouwen één van de mooiste momenten in hun leven. Het is een dag vol liefde, romantiek en emotie die voor altijd in het geheugen gegrift blijft staan. Een belangrijk onderdeel van deze speciale dag is de locatie waar het huwelijk wordt voltrokken en de bruidsreportage wordt gemaakt. Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom biedt hierbij een prachtige optie, met haar sprookjesachtige uitstraling en schitterende omgeving.

Trouwen Landgoed Avegoor in Ellecom

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het landgoed is omringd door een adembenemend natuurgebied en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1650. De combinatie van historische elementen met moderne faciliteiten maken dit hotel tot de perfecte locatie voor jullie bruiloft. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie of juist groots willen uitpakken, alles is mogelijk bij Landgoed Hotel Avegoor.

Eén van de grootste voordelen van trouwen op dit landgoed is dat er talloze prachtige plekjes zijn waar jullie de bruidsfoto’s kunnen maken. Fotografe Astrid Termaat is gespecialiseerd in het vastleggen van huwelijken op kastelen en landgoederen en weet als geen ander hoe ze de romantische sfeer kan vangen in haar foto’s.

Astrid staat bekend om haar moderne stijl, waarbij ze oog heeft voor detail en emoties op natuurlijke wijze laat terugkomen. Haar foto’s zijn niet alleen mooi om naar te kijken, maar vertellen ook echt het verhaal van jullie trouwdag. Ze legt niet alleen de belangrijke momenten vast, maar ook alle kleine details die de dag zo bijzonder maken.

Astrid Termaat:

Naast bruidsfotografie biedt Astrid ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Zo kunnen jullie eerst kennismaken met haar stijl en kijken of dit bij jullie past. Op deze manier zijn jullie op de trouwdag zelf al helemaal op elkaar ingespeeld en kunnen jullie ontspannen genieten van het moment.

Maar niet alleen voor de fotoreportage is Landgoed Hotel Avegoor een prachtige locatie. Ook voor het feest zelf zijn er diverse mogelijkheden, zoals de romantische Oranjerie die plaats biedt aan maximaal 200 personen. Hier kan een swingend feest worden gegeven, waarbij de gasten kunnen genieten van heerlijke hapjes en drankjes.

Willen jullie juist intiem trouwen? Dan is er ook nog de besloten Anna Blamanzaal die ruimte biedt aan maximaal 40 personen. Deze zaal heeft een eigen terras met uitzicht op het park, waardoor jullie toch midden in de natuur staan.

Kortom, Landgoed Hotel Avegoor in Ellecom is dé perfecte locatie om te trouwen en om een schitterende bruidsreportage te laten maken door Astrid Termaat. De combinatie van historische elementen, moderne faciliteiten en schitterende natuur zorgen voor een onvergetelijke dag waarop alles tot in detail is verzorgd.

Trouwen Landgoed Avegoor in Ellecom

Astrid