Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kruisherenhotel Maastricht

Trouwen Kruisherenhotel Maastricht

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in het prachtige Kruisherenhotel Maastricht, wie droomt er niet van? Een dag om nooit te vergeten, waarbij alles tot in de puntjes is geregeld en iedereen geniet van de bijzondere sfeer. Het is dan ook niet gek dat veel bruidsparen kiezen voor deze unieke trouwlocatie. En bij zo’n speciale dag hoort natuurlijk een onvergetelijke trouwreportage.

Trouwen Kruisherenhotel Maastricht

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Gelukkig is daar Astrid, een professionele en ervaren trouwfotograaf die gespecialiseerd is in het maken van moderne en eigentijdse bruiloftsfoto’s. Met haar oog voor detail en gevoel voor sfeer weet ze als geen ander de mooiste momenten vast te leggen. Of het nu gaat om de eerste ontmoeting of het ja-woord, Astrid zorgt ervoor dat jullie deze momenten voor altijd kunnen koesteren.

Voor elk budget biedt Astrid verschillende pakketten aan. Zo zijn er mogelijkheden voor een basispakket met enkel de hoogtepunten van jullie dag tot uitgebreide pakketten waarbij ze van begin tot eind aanwezig zal zijn. Ook biedt ze onder andere verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie alvast kunnen wennen aan haar stijl en werkwijze.

En wat betreft de locatie: Kruisherenhotel Maastricht biedt talloze prachtige plekjes waar de fotoshoot gemaakt kan worden. Denk bijvoorbeeld aan de oude kloostergang of de imposante entreehal. Maar ook buiten het hotel zijn er genoeg mogelijkheden voor een mooie fotoreportage, zoals het nabijgelegen stadspark.

Bijzonder:

Het bijzondere aan Kruisherenhotel Maastricht is dat het hotel gevestigd is in een voormalig klooster en kapel. Het historische pand heeft nog veel van zijn oorspronkelijke kenmerken behouden, waardoor je als bruidspaar je even in een andere wereld waant. Het hotel beschikt over verschillende zalen die perfect geschikt zijn voor de ceremonie, receptie en feestavond.

En dan de trouwreportage zelf. Astrid weet als geen ander hoe belangrijk het is om jullie dag zo natuurlijk mogelijk vast te leggen. Ze zal dan ook niet snel ingrijpen of posities regisseren, maar juist op zoek gaan naar spontane momenten waarbij emoties echt tot uiting komen. Haar stijl kenmerkt zich door frisse kleuren en contrasten, met oog voor detail en compositie.

Kortom, trouwen bij Kruisherenhotel Maastricht en bruidsfotograaf Astrid Termaat vormen samen de perfecte combinatie voor een romantische en sfeervolle huwelijksdag. Niet alleen zullen jullie genieten van deze unieke locatie, maar ook de mooiste herinneringen kunnen voor altijd worden vastgelegd op beeld. Neem gerust eens vrijblijvend contact op met Astrid om te kijken wat zij voor jullie kan betekenen op deze bijzondere dag!

Trouwen Kruisherenhotel Maastricht

Astrid