Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteeltje Hattem

Trouwen Kasteeltje Hattem in Roermond

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen is een bijzondere gelegenheid die je maar één keer in je leven viert. Daarom is het belangrijk om deze dag zo perfect mogelijk te maken. De locatie speelt hierbij een belangrijke rol en veel bruidsparen kiezen er dan ook voor om te trouwen op een unieke locatie, zoals bijvoorbeeld in een kasteel. Kasteeltje Hattem in Roermond is zo’n unieke locatie die zich uitstekend leent voor een onvergetelijke bruiloft.

Trouwen Kasteeltje Hattem in Roermond

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het sprookjesachtige Kasteeltje Hattem ligt verscholen tussen de bomen aan de rand van Roermond. Dit historische pand ademt romantiek en sfeer en biedt alles wat nodig is om van jullie huwelijksdag een waar sprookje te maken. Het kasteel beschikt over verschillende ruimtes die gebruikt kunnen worden voor de ceremonie, receptie, diner en feestavond. Zo kun je zelfs op één locatie blijven gedurende de hele dag.

Maar niet alleen binnen het kasteel zijn er talloze mogelijkheden, ook buiten biedt Kasteeltje Hattem de ideale setting voor een prachtige bruidsreportage. De indrukwekkende tuin rondom het kasteel is namelijk minstens zo mooi als het gebouw zelf. In alle seizoenen zijn er verschillende bloemen en planten die zorgen voor kleurrijke taferelen.

Haar stijl:

Om deze bijzondere dag vast te leggen wil je natuurlijk wel dat dit professioneel gebeurt door iemand met ervaring en passie voor fotografie. Astrid Termaat is zo’n fotograaf die de kunst verstaat om jullie huwelijksdag op een prachtige manier vast te leggen. Met haar oog voor detail en creativiteit weet zij op een unieke wijze de emoties, sfeer en bijzondere momenten van jullie dag te vangen.

Astrid is gespecialiseerd in Trouwfotografie en heeft al vele bruidsparen mogen begeleiden bij hun huwelijk in verschillende kastelen en landgoederen. Zo ook bij Kasteeltje Hattem in Roermond. Door haar ervaring kent zij deze locatie als geen ander en weet ze precies hoe ze het beste uit de omgeving kan halen om zo tot een prachtig resultaat te komen.

Haar stijl van fotograferen is eigentijds, modern en romantisch. Ze legt niet alleen de belangrijke momenten vast, maar let ook op alle details die jullie dag zo speciaal maken. Haar foto’s zijn altijd spontaan, sfeervol en vol emotie.

verlovingsreportages:

Maar Astrid biedt meer dan alleen trouwfotografie. Zo biedt zij ook verlovingsreportages aan waarbij jullie samen met haar op pad gaan voor een fotoshoot op een mooie locatie naar keuze.

Daarnaast biedt. Astrid bruidsshoots aan waarbij er na de bruiloft nog eens extra aandacht wordt besteed aan het maken van mooie foto’s van het bruidspaar in de omgeving van hun keuze. Een mooie manier om nog eens terug te kijken op deze bijzondere dag.

Kortom, Kasteeltje Hattem in Roermond is een sfeervolle locatie om te trouwen en. Astrid Termaat is dé trouwfotograaf voor een huwelijk in een kasteel of op een landgoed. Haar stijl van fotograferen past perfect bij de romantische en sprookjesachtige ambiance van deze locatie. Door haar ervaring, passie voor fotografie en persoonlijke aanpak zijn jullie verzekerd van prachtige foto’s die nog vele jaren zullen blijven ontroeren.

Trouwen Kasteeltje Hattem in Roermond

Astrid