Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Wijenburg

Trouwen Kasteel Wijenburg in Echteld

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is voor veel bruidsparen een droom die uitkomt. Het geeft een romantische en sprookjesachtige sfeer aan jullie grote dag. Als je op zoek bent naar zo’n locatie, dan is Kasteel Wijenburg in Echteld zeker de moeite waard om te overwegen.

Trouwen Kasteel Wijenburg in Echteld

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteel Wijenburg is gelegen in het prachtige Gelderland, tussen Tiel en Wageningen. Het kasteel ligt op een landgoed van ruim 40 hectare groot en heeft ook nog eens een mooie tuin waar jullie prachtige bruidsreportages kunnen maken. De historische ambiance van het kasteel maakt trouwen hier extra speciaal.

Het kasteel biedt verschillende mogelijkheden voor jullie bruiloft. Zo kun je bijvoorbeeld trouwen in de authentieke Ridderzaal of in de Oranjerie, die uitkijkt over de mooie tuin van Kasteel Wijenburg. Ook zijn er diverse mogelijkheden om te dineren en feesten op deze bijzondere locatie.

Maar niet alleen de locatie zelf maakt trouwen bij Kasteel Wijenburg uniek, ook trouwfotograaf Astrid Termaat draagt hieraan bij. Zij heeft zich gespecialiseerd in fotoreportages van huwelijken op landgoederen en kastelen. Haar stijl kenmerkt zich door romantische beelden met oog voor detail.

Waarom Astrid Termaat 

Door haar ervaring weet ze precies hoe ze mooie plaatjes kan schieten van het koppel én de omgeving waarin ze zich bevinden. Zo zal ze ongetwijfeld gebruikmaken van de sfeervolle en historische elementen van het kasteel, zoals de oude muren, de imposante trap en de prachtige tuin.

Astrid Termaat biedt verschillende mogelijkheden om haar stijl te leren kennen en met haar samen te werken voor jullie bruiloft. Zo kun je bijvoorbeeld een verlovingsreportage laten maken, zodat jullie alvast kunnen wennen aan het idee van een fotoshoot. Ook is het mogelijk om een bruidsshoot te doen op locatie, waarbij Astrid alle tijd heeft om mooie foto’s te maken.

Het mooie aan trouwen bij Kasteel Wijenburg en samenwerken met Astrid Termaat is dat alles tot in de puntjes verzorgd wordt. Het kasteel heeft veel ervaring met het organiseren van huwelijken en kan jullie hierin goed adviseren. En door samen te werken met een professionele trouwfotograaf ben je verzekerd van prachtige herinneringen aan jullie grote dag.

Kortom, als je op zoek bent naar een romantische locatie om te trouwen en daarbij ook nog eens wilt samenwerken met een professionele trouwfotograaf, dan is Kasteel Wijenburg in Echteld absoluut een goede keuze. De historische ambiance van het kasteel in combinatie met de stijlvolle fotografie van Astrid Termaat zullen jullie bruiloft onvergetelijk maken!

Trouwen Kasteel Wijenburg in Echteld

Astrid