Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Oud-Wassenaar

Trouwen Kasteel Oud-Wassenaar

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is voor velen een droom die uitkomt. Het sprookjesachtige gevoel van het kasteel, de romantische ambiance en de historische sfeer maken het trouwen in een kasteel tot een unieke ervaring. Kasteel Oud-Wassenaar leent zich uitstekend voor zo’n bijzondere dag.

Trouwen Kasteel Oud-Wassenaar

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Kasteel Oud-Wassenaar is gelegen in het pittoreske dorpje Wassenaar, vlakbij Den Haag. Het kasteel dateert uit de 17e eeuw en heeft door de jaren heen verschillende eigenaren gekend. Tegenwoordig is het kasteel een populaire locatie voor bruiloften, zakelijke evenementen en feesten.

Het kasteel heeft verschillende zalen die kunnen worden gebruikt voor trouwceremonies, recepties en diners. De Grote Zaal is de meest indrukwekkende zaal van het kasteel en biedt plaats aan maximaal 120 personen. Deze zaal heeft hoge plafonds, imposante kroonluchters en grote ramen die uitzicht bieden op de prachtige tuin van het kasteel.

De Oranjerie is een andere mooie zaal die veel wordt gebruikt voor bruiloften. Deze zaal heeft grote glazen wanden waardoor je tijdens je ceremonie kunt genieten van het uitzicht op de tuin. Ook biedt deze zaal ruimte aan ongeveer 120 gasten.

Naast de zalen beschikt Kasteel Oud-Wassenaar ook over een prachtige tuin waar ceremonies kunnen worden gehouden of waar bruidsfoto’s kunnen worden gemaakt. De tuin is aangelegd in Franse stijl en heeft mooie fonteinen, beelden en bloemperken.

Goede trouwfotograaf

Als je gaat trouwen op Kasteel Oud-Wassenaar, dan mag een bruidsreportage niet ontbreken. Een goede trouwfotograaf kan jullie bijzondere dag vastleggen op een manier die bij jullie past. Astrid Termaat is zo’n fotograaf die gespecialiseerd is in het fotograferen van bruiloften op locatie. Met haar eigentijdse stijl weet ze de romantische sfeer van het kasteel perfect vast te leggen.

Astrid Termaat heeft al meerdere keren bruidsparen gefotografeerd op Kasteel Oud-Wassenaar en kent de locatie daardoor goed. Ze weet precies waar ze moet zijn voor de mooiste foto’s en kan jullie helpen met poses en ideeën voor de fotoshoot.

Naast bruidsreportages biedt Astrid Termaat ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan. Zo kunnen jullie kennismaken met haar stijl voordat jullie trouwen en krijgen jullie een idee van hoe het is om voor de camera te staan.

Het team van Kasteel Oud-Wassenaar staat klaar om jullie bij te staan tijdens het plannen van jullie huwelijksdag. Of je nu alleen gebruik wilt maken van de locatie of dat je alles uit handen wilt geven, zij denken graag met je mee om er een onvergetelijke dag van te maken.

Kortom, trouwen in een kasteel is een droom die uitkomt en Kasteel Oud-Wassenaar biedt de perfecte locatie voor een romantische bruiloft. Met Astrid Termaat als trouwfotograaf ben je verzekerd van mooie, eigentijdse foto’s die de sfeer van het kasteel perfect vastleggen. Neem contact op met Kasteel Oud-Wassenaar om te kijken wat er mogelijk is voor jullie grote dag.

Trouwen Kasteel Oud-Wassenaar

Astrid