Categorie├źn
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Keukenhof

Trouwen Kasteel Keukenhof in Lisse

CONTACTFORMULIER: 

Als je droomt van een sprookjesachtige bruiloft in een kasteel, dan is Kasteel Keukenhof in Lisse de perfecte locatie voor jouw grote dag. Het kasteel is niet alleen een historisch monument, maar het heeft ook een prachtige omgeving met een weelderige tuin en een adembenemend uitzicht op de beroemde bloemenvelden.

Trouwen Kasteel Keukenhof in Lisse

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het is geen wonder dat Astrid Termaat, een getalenteerde trouwfotograaf die gespecialiseerd is in kasteel- en landgoedbruiloften, Kasteel Keukenhof aanbeveelt als een van de meest romantische trouwlocaties van Nederland. Astrid heeft een scherp oog voor details en legt op een eigentijdse en moderne manier de sfeer en emoties van jullie trouwdag vast. Ze biedt ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie haar stijl kunnen leren kennen en met haar kunnen samenwerken om jullie visie tot leven te brengen.

De stijlvolle en elegante sfeer van Kasteel Keukenhof maakt het perfect voor bruiloften van elke omvang. Of je nu een intieme bruiloft wilt of een groot feest met veel gasten, het kasteel biedt verschillende zalen die geschikt zijn voor jullie ceremonie, receptie en feest. Het ervaren en professionele team van Kasteel Keukenhof zal ervoor zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jullie je geen zorgen hoeven te maken op jullie speciale dag.

Het Kasteel:

Het kasteel biedt ook de mogelijkheid om buiten te trouwen in de prachtige tuin, omringd door de kleurrijke bloemen en het weelderige groen. De combinatie van de historische architectuur van het kasteel en de natuurlijke schoonheid van de omgeving zorgt voor een onvergetelijke achtergrond voor jullie trouwfoto’s.

Kortom, als je op zoek bent naar een romantische en stijlvolle trouwlocatie, dan is Kasteel Keukenhof in Lisse de perfecte plek om te trouwen. Met Astrid Termaat als jullie trouwfotograaf, ben je verzekerd van prachtige foto’s die jullie herinneringen aan deze bijzondere dag voor altijd zullen vastleggen.

Trouwen Kasteel Keukenhof in Lisse

Astrid