Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Cammingha

Trouwen Kasteel Cammingha in Bunnik

CONTACTFORMULIER: 

Als aanstaand bruidspaar ben je vast op zoek naar de perfecte locatie voor jullie bruiloft. Een plek waar romantiek en elegantie samenkomen, waar jullie je in een sprookjesachtige omgeving kunnen wanen en waar alles tot in de puntjes verzorgd is. Zo’n locatie vind je bij Kasteel Cammingha in Bunnik.

Trouwen Kasteel Cammingha in Bunnik

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Het kasteel is gelegen op een prachtig landgoed met een schitterende tuin die zich uitstekend leent voor een bruidsreportage. Het uitzicht op het water en de bosrijke omgeving zorgen voor een romantische sfeer die perfect past bij jullie grote dag.

Maar niet alleen de locatie maakt Kasteel Cammingha zo bijzonder. Ook trouwfotograaf Astrid Termaat draagt haar steentje bij aan deze unieke ervaring. Met haar moderne en eigentijdse stijl weet zij jullie dag op een prachtige manier vast te leggen.

Astrid Termaat is gespecialiseerd in trouwreportages op kastelen en landgoederen, waardoor zij als geen ander weet hoe ze deze romantische sfeer kan vertalen naar beeldmateriaal. Daarnaast biedt ze ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie alvast kunnen wennen aan haar stijl voordat jullie grote dag aanbreekt.

Waarom Astrid Termaat 

Een bruiloft bij Kasteel Cammingha is meer dan alleen maar trouwen op een mooie locatie. Het team van het kasteel staat garant voor persoonlijke aandacht, goede service en een vlekkeloze organisatie. Hierdoor kunnen jullie volledig ontspannen en genieten van jullie bijzondere dag.

Het kasteel beschikt over diverse zalen waar jullie ceremonie, receptie, diner en feest kunnen plaatsvinden. Elke zaal heeft zijn eigen karakter en sfeer, waardoor er altijd een ruimte is die perfect past bij jullie wensen.

En natuurlijk kunnen jullie ook rekenen op culinaire hoogstandjes tijdens jullie bruiloft bij Kasteel Cammingha. Het keukenteam bereidt met liefde en passie heerlijke gerechten die aansluiten bij de seizoenen en jullie persoonlijke smaak.

Kortom, Kasteel Cammingha in Bunnik is dé locatie voor een romantische bruiloft in een sprookjesachtige omgeving. Samen met trouwfotograaf Astrid Termaat wordt deze dag vastgelegd op een manier die recht doet aan de uniekheid van deze ervaring. Jullie grote dag wordt georganiseerd tot in de puntjes door het team van het kasteel, waardoor jullie volop kunnen genieten van elkaar én van deze prachtige locatie.

Trouwen Kasteel Cammingha in Bunnik

Astrid