Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Habana Beach

Trouwen Habana Beach in Den Haag

CONTACTFORMULIER: 

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Een van de belangrijkste onderdelen van jullie grote dag is het vastleggen van alle mooie momenten. Jullie willen natuurlijk de mooiste herinneringen voor altijd kunnen koesteren en daarom is het kiezen van een goede trouwfotograaf zo belangrijk. Maar waar vind je die ene fotograaf die precies begrijpt wat jullie willen en die in staat is om de sfeer van jullie huwelijksdag perfect vast te leggen?

Trouwen Habana Beach in Den Haag

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Als bruidsfotograaf ben ik gespecialiseerd in het maken van moderne en eigentijdse trouwreportages. Mijn naam is Astrid Termaat en ik help bruidsparen graag bij het creëren van de mooiste herinneringen aan hun grote dag. Ik werk door heel Nederland, maar één locatie springt er voor mij echt uit: Habana Beach in Den Haag.

Habana Beach ligt aan het strand van Scheveningen en staat bekend om zijn gezelligheid. Het heeft een prachtige ligging met uitzicht op zee, een heerlijk terras en verschillende binnenruimtes. Er zijn veel geweldige oude trouwlocaties waar ik als bruidsfotograaf de mooiste trouwreportage kan maken.

De locatie biedt alles wat je nodig hebt voor een romantische huwelijksdag: zon, zee, strand, lekker eten, goede muziek en fijne mensen om je heen. Het gevoel dat deze locatie oproept is uniek: ontspannen, vrijheid en genieten met elkaar. Het is dan ook niet voor niets dat veel bruidsparen kiezen voor Habana Beach als trouwlocatie.

Trouwfotograaf Astrid Termaat

Als bruidsfotograaf wil ik graag de sfeer van jullie huwelijksdag vastleggen op een manier die bij jullie past. Mijn werk is moderne en eigentijdse stijl, waarbij spontane momenten en emoties centraal staan. Ik hou ervan om te werken met natuurlijk licht en gebruik te maken van de omgeving.

Ik bied verschillende pakketten voor bruidsfotografie, voor elk budget en elke behoefte. Of jullie nu op zoek zijn naar alleen een reportage van het jawoord en de ceremonie of juist een complete dagreportage willen: ik sta voor jullie klaar. Ook bied ik verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie mijn stijl kunnen leren kennen en met mij kunnen samenwerken voor jullie grote dag.

Het vastleggen van onvergetelijke momenten op jullie grote dag is mijn passie. Ik vind het belangrijk om te werken met persoonlijke aandacht, creativiteit en oog voor detail. Zo kan ik ervoor zorgen dat jullie de mooiste herinneringen hebben aan deze bijzondere dag.

Als trouwfotograaf ben ik gespecialiseerd in het vastleggen van alle mooie momenten die zich voordoen tijdens een huwelijksdag. Ik werk volgens een journalistiek principe; het gaat erom dat ik me meng tussen de gasten zonder dat zij merken dat ik aanwezig ben. Op deze manier kan ik de emoties, de spontaniteit en de sfeer van jullie huwelijksdag vastleggen zonder dat het geforceerd overkomt.

Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en daarom vind ik het belangrijk om vooraf kennis te maken met het bruidspaar. Zo kunnen we samen bespreken wat jullie wensen zijn en hoe we deze het beste kunnen vertalen naar een trouwreportage die bij jullie past.

Bruidsfotograaf

Trouwen bij Habana Beach en bruidsfotograaf Termaat vormen samen de perfecte combinatie voor een romantische en sfeervolle huwelijksdag. De locatie is prachtig, er hangt een ontspannen sfeer en als fotograaf kan ik hier echt mijn creativiteit kwijt.

Als jullie ervoor kiezen om te trouwen bij. Habana Beach, dan hebben jullie niet alleen een mooie trouwlocatie maar ook direct toegang tot mijn expertise als bruidsfotograaf. Ik ken de locatie door en door en weet precies waar ik moet zijn om de mooiste foto’s te maken.

Trouwen bij Habana Beach is een geweldige ervaring die je natuurlijk wilt vastleggen op beeld. Als professioneel bruidsfotograaf help ik graag bij het creëren van de mooiste herinneringen aan deze bijzondere dag.

Ik werk volgens een moderne stijl, waarbij spontane momenten en emoties centraal staan. Of jullie nu op zoek zijn naar alleen een reportage van het jawoord en de ceremonie of juist een complete dagreportage willen: ik sta voor jullie klaar.

Maak vrijblijvend een afspraak om jullie wensen te bespreken en kennis te maken met mijn werkwijze. Samen kunnen we ervoor zorgen dat jullie de mooiste trouwfoto’s hebben om nog lang van na te genieten.

Trouwen Habana Beach in Den Haag

Astrid