Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen De Oostdorperhoeve

Trouwen De Oostdorperhoeve in Wassenaar

CONTACTFORMULIER: 

De Oostdorperhoeve in Wassenaar is een populaire trouwlocatie vanwege de gezellige en romantische sfeer die er hangt. Het is dan ook niet verrassend dat veel bruidsparen ervoor kiezen om hier hun huwelijksdag te vieren. Voor deze bruidsparen is het belangrijk om de mooiste trouwfoto’s te hebben als blijvende herinnering aan deze bijzondere dag. En daar kan bruidsfotograaf Astrid Termaat uitstekend voor zorgen.

Trouwen De Oostdorperhoeve in Wassenaar

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Astrid staat bekend om haar moderne en eigentijdse stijl van fotografie, waarbij ze oog heeft voor detail en emotie. Ze weet als geen ander hoe ze bijzondere momenten op jullie grote dag vast moet leggen, zodat jullie deze later kunnen herbeleven. Of het nu gaat om een glimlach, een traan of een blik vol liefde: Astrid weet het allemaal feilloos vast te leggen.

Maar wat maakt De Oostdorperhoeve in Wassenaar zo’n geweldige locatie om te trouwen? Allereerst zijn er veel oude gebouwen op het terrein die als prachtige achtergrond dienen voor jullie trouwfoto’s. Denk bijvoorbeeld aan de oude boerderij, de kapel en het koetshuis. Daarnaast is er ook veel groen aanwezig, waardoor er genoeg mogelijkheden zijn voor buitenfoto’s.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat Astrid als bruidsfotograaf graag op deze locatie werkt. Ze kent de omgeving goed en weet precies waar ze de mooiste plaatjes kan schieten. Daarnaast heeft ze veel ervaring met het fotograferen van bruiloften op deze locatie, waardoor ze precies weet welke plekken het beste uitkomen op de foto.

Astrid:

Astrid biedt verschillende pakketten voor bruidsfotografie aan, zodat er voor elk budget en elke behoefte een passend pakket is. Zo kunnen jullie kiezen voor een basispakket waarbij Astrid alleen tijdens de ceremonie en het aansnijden van de taart aanwezig is, maar ook voor een uitgebreider pakket waarbij ze de hele dag aanwezig is en ook een verlovingsreportage of bruidsshoot verzorgt. Op die manier kunnen jullie alvast wennen aan haar stijl en elkaar beter leren kennen voordat jullie grote dag aanbreekt.

Het vastleggen van onvergetelijke momenten op jullie grote dag is ontzettend belangrijk. Jullie trouwdag gaat namelijk vaak zo snel voorbij dat je achteraf blij bent dat je mooie foto’s hebt om alles nog eens rustig te kunnen bekijken. Met Astrid als bruidsfotograaf hoef je daar niet bang voor te zijn: zij zorgt ervoor dat jullie de mooiste herinneringen voor altijd kunnen koesteren.

Romantisch trouwen bij De Oostdorperhoeve in Wassenaar is een geweldige ervaring. Of jullie nu kiezen voor een intieme ceremonie in de kapel of een groot feest in het koetshuis, deze locatie biedt voor ieder wat wils. En met Astrid als bruidsfotograaf zijn jullie verzekerd van prachtige foto’s die jullie dag perfect vastleggen.

Kijk voor meer informatie eens op haar website, of maak vrijblijvend een afspraak om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Samen met. Astrid kunnen jullie ervoor zorgen dat jullie trouwdag een onvergetelijke ervaring wordt, met de mooiste trouwfoto’s als blijvende herinnering.

Trouwen De Oostdorperhoeve in Wassenaar
Astrid