Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Landgoed de Salentein

Trouwen Landgoed de Salentein in Nijkerk

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen is een van de meest bijzondere momenten in het leven van twee mensen die elkaar liefhebben. Het is een moment om nooit te vergeten en daarom is het belangrijk om te kiezen voor een locatie die perfect past bij jullie wensen en dromen. Een locatie die niet alleen sfeervol is, maar ook nog eens prachtig gelegen is en ruimte biedt voor jullie gasten.

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Een van de mooiste locaties om te trouwen in Nederland is Landgoed de Salentein in Nijkerk. Dit unieke landgoed biedt alles wat je zoekt op je trouwdag: romantiek, sfeer en stijl. Het landgoed ligt verscholen tussen de weelderige bossen van de Veluwe, waardoor je hier helemaal tot rust komt en kunt genieten van een onvergetelijke dag.

Trouwfotograaf Astrid Termaat weet als geen ander hoe belangrijk deze dag voor jullie is. Als specialist in bruidsfotografie legt zij alle mooie momenten vast op een eigentijdse en moderne manier. Met haar oog voor detail creëert ze prachtige beelden waarin jullie liefde centraal staat.

Landgoed de Salentein in Nijkerk leent zich uitstekend voor een mooi feest en een mooie bruidsreportage door Astrid Termaat. Deze combinatie zorgt ervoor dat jullie herinneringen aan deze bijzondere dag nog mooier worden dan ze al waren.

Het sprookjesachtige Landgoed de Salentein heeft veel te bieden op het gebied van trouwen. Zo beschikt het over een prachtige tuin waar jullie de mooiste bruidsreportage kunnen maken. De tuin is ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf en biedt een perfecte combinatie van kleuren en geuren.

Waarom Astrid:

Romantisch trouwen bij Landgoed de Salentein in Nijkerk is een geweldige ervaring. Het landgoed beschikt over verschillende sfeervolle ruimtes die met zorg zijn ingericht. Of je nu kiest voor een intieme ceremonie of een groot feest, Landgoed de Salentein biedt volop mogelijkheden om je dag tot in de puntjes te verzorgen.

Astrid Termaat is de trouwfotograaf voor een huwelijk in een kasteel of op een landgoed. Met haar stijlvolle en eigentijdse foto’s weet zij precies hoe ze jullie liefde op beeld moet vastleggen. Ze werkt op een onopvallende manier, waardoor jullie niet merken dat ze erbij is en jullie natuurlijke momenten kunt beleven.

Astrid biedt ook verlovingsreportages en bruidsshoots aan, zodat jullie haar stijl kunnen leren kennen en met haar kunnen samenwerken voor jullie grote dag. Zo krijgen jullie alvast een idee van wat er mogelijk is qua fotografie en kunnen jullie samen met Astrid werken aan het perfecte plaatje.

De doelgroep van deze locatie en fotograaf zijn stellen die houden van romantiek, sfeer en stijl. Zij willen graag trouwen op een unieke locatie waar alles tot in de puntjes verzorgd is en waar ze kunnen genieten van een onvergetelijke dag. Zij vinden het belangrijk dat hun liefde op eigentijdse en moderne wijze op beeld wordt vastgelegd door een specialist in bruidsfotografie.

Kortom, willen jullie trouwen op een sfeervolle locatie waar alles tot in de puntjes verzorgd is? Dan is Landgoed de Salentein in Nijkerk dé perfecte plek voor jullie. En met Astrid Termaat als jullie trouwfotograaf weten jullie zeker dat alle mooie momenten van deze bijzondere dag prachtig worden vastgelegd.

Trouwen Landgoed de Salentein in Nijkerk

Astrid

Mobiele versie afsluiten