Categorie├źn
Bruidsfotografie

Trouwen Landgoed Brakkesteyn

Trouwen Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen op Landgoed Brakkesteyn: de perfecte locatie voor jullie huwelijk.

Trouwen Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Een huwelijk op een landgoed is een droom van velen. Landgoed Brakkesteyn, gelegen aan de rand van Nijmegen, is zo’n prachtige locatie die zich uitstekend leent voor een romantische bruiloft. Het landgoed heeft een sfeervolle ambiance en een prachtige tuin die een mooie achtergrond bieden voor jullie bruiloftsfoto’s. Hieronder vertellen we meer over trouwen op Landgoed Brakkesteyn en de belangrijke rol van trouwfotografie.

Trouwen op Landgoed Brakkesteyn

Landgoed Brakkesteyn is een voormalig jachtslot uit de 17e eeuw en een prachtige locatie voor een huwelijk. Het landgoed heeft verschillende zalen die geschikt zijn voor zowel grote als kleine gezelschappen. De zalen hebben een sfeervolle uitstraling en bieden ruimte voor zowel de ceremonie als het feest. Daarnaast beschikt het landgoed over een prachtige tuin, waar jullie kunnen genieten van de natuur en mooie bruidsfoto’s kunnen maken.

Naast de prachtige locatie biedt Landgoed Brakkesteyn ook verschillende arrangementen aan om jullie huwelijk nog specialer te maken. Zo is er de mogelijkheid om te trouwen in de sfeervolle Orangerie, waarbij de tuin als achtergrond dient voor de ceremonie. Daarnaast is er een culinair arrangement, waarbij jullie kunnen genieten van een heerlijk diner en een feestavond in de prachtige ambiance van het landgoed. Kortom, Landgoed Brakkesteyn biedt alles wat jullie nodig hebben voor een onvergetelijke dag.

De rol van trouwfotografie

Een belangrijk onderdeel van jullie huwelijk is de trouwfotografie. Jullie willen immers de herinneringen aan jullie trouwdag vastleggen en kunnen terugkijken op prachtige foto’s. Een professionele trouwfotograaf is daarom van groot belang. Astrid Termaat is een ervaren trouwfotograaf die gespecialiseerd is in huwelijken op landgoederen en kastelen. Haar stijl is modern en eigentijds, wat betekent dat ze de nieuwste technieken en trends gebruikt om de foto’s van jullie huwelijk te maken.

Astrid Termaat biedt verschillende pakketten aan, waarbij jullie kunnen kiezen uit verschillende opties voor de trouwfotografie. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid voor een verlovingsreportage of een bruidsshoot, waarbij jullie kunnen wennen aan de camera en de stijl van Astrid Termaat kunnen leren kennen. Op jullie trouwdag zal Astrid Termaat op een discrete manier aanwezig zijn en de belang

Trouwen Landgoed Brakkesteyn in Nijmegen
Astrid