Categorieën
Bruidsfotografie

Trouwen Kasteel Duurstede

Trouwen Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede

CONTACTFORMULIER: 

Trouwen in een kasteel is voor velen een droom die uitkomt. Het sprookjesachtige decor, de romantiek en het gevoel van tijdloosheid maken van deze locatie de perfecte setting voor jullie grote dag. Een kasteel ademt geschiedenis en biedt de mogelijkheid om te trouwen op een unieke en bijzondere plek.

Trouwen Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede

KLIK HIER VOOR ONZE NIEUWE WEBSITE

Als je op zoek bent naar zo’n betoverende locatie, dan is Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede misschien wel de ideale keuze. Dit kasteel ligt in het hart van Nederland, aan de oevers van de rivier de Lek, en biedt alle ingrediënten voor een onvergetelijke bruiloft.

Het kasteel dateert uit de 13e eeuw en heeft een rijke historie. Het werd ooit bewoond door verschillende adellijke families en heeft dienst gedaan als fort, gevangenis en zelfs als opslagplaats voor wijnvaten. Vandaag de dag is het kasteel prachtig gerestaureerd en biedt het ruimte aan diverse evenementen, waaronder huwelijken.

Een huwelijk bij Kasteel Duurstede is iets heel bijzonders. Het interieur van het kasteel straalt warmte uit dankzij de houten vloeren, wanden met vakwerk, indrukwekkende schouwen en authentieke details zoals oude kaarten aan de muur.De zalen zijn stijlvol ingericht. met antieke meubels die passen bij het karakter van het gebouw.

Waarom Astrid Termaat 

De buitenkant van Kasteel Duurstede is al even indrukwekkend. Het kasteel is omringd door een slotgracht en heeft een prachtige tuin met fonteinen, beelden en bloembedden. De tuin biedt ook tal van romantische plekjes voor jullie bruidsreportage.

Om deze speciale dag vast te leggen, is het belangrijk dat je een goede fotograaf inhuurt. Astrid Termaat is gespecialiseerd in trouwfotografie op kastelen en landgoederen. Haar stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse foto’s die de sfeer van de dag perfect weergeven.

Astrid biedt verschillende pakketten aan, waaronder verlovingsreportages en bruidsshoots. Dit geeft jullie de mogelijkheid om haar stijl te leren kennen en vertrouwd te raken met haar werkwijze voordat jullie grote dag aanbreekt.

Op de dag zelf zal Astrid ervoor zorgen dat ze alle belangrijke momenten vastlegt, zoals het aankleden van de bruid en de ceremonie zelf. Maar ze zal ook oog hebben voor alle kleine details die deze dag zo bijzonder maken.

Met Kasteel Duurstede als decor en Astrid Termaat als fotograaf zijn jullie verzekerd van een onvergetelijke bruiloft die nog lang zal blijven nazinderen. Dus waar wachten jullie nog op? Maak snel een afspraak met Kasteel Duurstede om deze prachtige locatie te bezichtigen en boek daarna meteen Astrid Termaat voor jullie huwelijksfotografie!

Trouwen Kasteel Duurstede in Wijk bij Duurstede
Astrid